Duurzaam Vandaag
Image default
Gezondheid

Elektrische sigaretten kopen

Steeds meer mensen zien het nut in van elektrisch roken. Voorheen was je vooral een schlemiel als je een e-sigaret  kocht en ermee over straat liep, omdat het er nog erg amateuristisch uitzag. Tegenwoordig weten mensen wel beter en kiezen ze steeds vaker voor een elektrische sigaret. Niet omdat het gezonder is, maar ook omdat het lekker is en veel goedkoper. Daarnaast kun je dankzij elektrisch roken er voor zorgen dat je snel van roken afkomt. Je zorgt er namelijk voor dat je niet meer verslaafd raakt aan nicotine, omdat je dit langzaam afbouwt en op een gegeven moment geen behoefte meer hebt aan nicotine.

 

Een e-sigaret kun je het best zien als een soort van micro computer die elk trekje die je neemt waarneemt. Bij een trekje wordt een e-vloeistof verdampt en dit wordt aan de ingeademde lucht toegevoegd. De rook die je inademt heeft bovendien dezelfde temperatuur. Het gevoel dat je zult hebben zal hetzelfde zijn, maar je zult merken dat wanneer je een smaakje hebt bij je elektrische sigaret, dat je dit veel aangenamer vindt.

 

Bij een e-sigaret is het grote verschil vooral dat er geen verbranding plaatsvindt. Er wordt geen e-liquid in de sigaret verwarmt. Deze manier van roken is hierdoor beter dan het gewone roken van tabak. Je hebt hierdoor ook niet te maken met mogelijk brandgevaar of verbanding. Een elektrische sigaret smaakt niet als een gewone sigaret, maar voor veel mensen maken de vele smaakjes die verkrijgbaar zijn veel goed. Daarnaast zul je zeker veel geld kunnen besparen als je een elektrische sigaret aanschaft en dit afzet tegen de prijs die je doorgaans moet betalen voor een pakje sigaretten. Dit ligt op maandbasis (als je veel ruikt) zeker enkele tientallen euro’s hoger. Het kan dus ook financieel lonen om te beginnen met elektrisch roken.

http://www.smokesmarter.nl/e-sigaret-kopen