Duurzaam Vandaag
Image default
Gezondheid

Een liquid facelift als vervangen voor een facelift.

Een liquid facelift, botox of een andere behandeling is toch iets waar wat tijd ingestoken moet worden, voordat je er gebruik van maakt. Er is vaak ook wat onduidelijkheid over de prijzen want wat zijn liquid facelift prijzen. Het kan allemaal redelijk meevallen als je goed op zoekt gaat naar wat je wilt. Daarnaast wil je waarschijnlijk ook wel graag weten wat voor een behandeling bij jou past. Niet iedere behandeling is voor iedereen geschikt, want het is weer afhankelijk van je huid en of je huid al aangetast is en in hoe verre je al in het verouderingsproces zit.

Een van de opties is om gebruik te maken van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is van alle behandeling het minst ‘gevaarlijk’. Dit komt doordat hyaluronzuur een suiker is in het lichaam en dus een glucose bouwsteen is die ervoor zorgt dat je gewrichten goed gesmeerd blijven. De reden dat rimpels ontstaan komt eigenlijk door het tekort aan deze zuur, want het zorgt voor een gezond huid. Als je er dus iets meer van hebt dan is de kans ook groter dat je huid langer gezond blijft. In de medische wereld wordt het daarom ook wel veel gebruikt bij het tegenhouden van het verouderingsproces en bij gewrichts en/of weefselproblemen. Voor bijwerkingen hoef je niet bang te zijn, want een injectie zou er alleen maar voor zorgen dat de bouwstenen in je lichaam sterker worden.

Natuurlijk heb je ook nog andere vormen waar je naar kan kijken als je een liquid facelift wil of alleen rimpels wil laten verwijderen. Zo is het ook mogelijk om een rimpelbehandeling met injectables te doen. Hierbij kunnen er verschillende dingen worden ingespoten zoals ook hyaluronzuur, maar ook botox en kan er gebruik maakt worden van fillers. Het is maar net wat je zelf fijn vindt en hoeveel je eraan uit wilt geven.

http://www.injectableklinieken.nl