Duurzaam Vandaag
Image default
Gezondheid

Dichtgeslibde aderen

Hart- en vaatziekten zijn allang niet meer alleen het terrein van hardwerkende mannen met een stressvolle baan. Ook vrouwen moeten er tegenwoordig aan geloven. Door een slechte levensstijl ben je er vatbaarder voor dan met een gezonde levensstijl en ook erfelijkheid speelt hier een rol.

Wat hebben de vrouwen met hart- en vaatziekten gemeen met hun hardwerkende mannelijke lotgenoten? Blijkbaar nemen deze vrouwen dezelfde levensstijl aan zodra zij hoger op de maatschappelijk ladder komen. Er wordt meer alcohol genuttigd en men zorgt minder goed voor zichzelf in algemene zin. Zo slaapt men in deze situatie minder dan de maatschappelijk minder geslaagde mensen. Er is uiteraard meer stress door het werk. En het eten van een snackje tussendoor op weg naar de een of andere afspraak is zeer veel voorkomend.

Met dichtgeslibde aderen ben je minder vitaal. Je organen en weefsel worden minder goed doorbloed. Dit ga je merken doordat je geheugen en concentratievermogen minder worden. Je bent vaker moe dan voorheen en je hebt koude handen en voeten. Ook je gezichtsvermogen is een stukje minder goed. Ook je uiterlijk zal niet meer even fris en fruitig zijn als voorheen. Dit alleen al zou een goede reden moeten zijn om de levensstijl aan te passen.

Heb je geen zin of tijd om op een verantwoorde manier te leven? Dan kun je altijd nog voedingssupplementen nemen die je bloedvaten schoonmaken. Een zo’n product is Vascuvitaal. Dit product is verzonnen door een Amerikaanse natuurarts. Er bestaat wel een hoop scepsis over dit product maar menig natuurarts claimt enorme gezondheidseffecten.

De scepsis zit in de hoek van de cardiologie. Men vindt het hier maar een duur product zonder echt bewezen effecten op de toestand van de aderen. Waarschijnlijk is het product voor de rest niet schadelijk. Dus je kunt het gerust nemen onder het mom van “Baat het niet dan schaadt het niet”.

http://www.oligo-pharma.nl