Duurzaam Vandaag
Image default
Financieel

Hulp bij de verkoop van uw bedrijf ontvangt u bij deze financiële partner

Wilt u graag uw bedrijf overdragen aan een volgende generatie? Dan wilt u uiteraard dat dit op een goede manier wordt afgehandeld. Laat u daarom adviseren door de specialisten van Fidor Corporatie Finance. Dit bedrijf is gespecialiseerd in Due Diligence. Dit is een uitgebreid boekenonderzoek, waardoor de kandidaat-koper een goed inzicht krijgt in de financiële, juridische, arbeidsrechtelijke en commerciële situatie van uw bedrijf. Fidor Corporate Finance neemt graag dit proces volledig van u over, zodat u zich beter kunt richten op het vinden van de geschikte kandidaat voor de overname. Vraag snel naar hulp bij de verkoop van uw bedrijf bij deze business partner.

Hulp bij de verkoop en overdracht van uw bedrijf

Heeft u de ideale koper voor uw bedrijf gevonden? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek te organiseren. Op die manier heeft u een duidelijk beeld van de kandidaat-koper. Vervolgens kunt u de onderhandelingsgesprekken opstarten. Tijdens deze gesprekken is het belangrijk dat de afspraken worden opgenomen in een intentieverklaring. Wilt u graag een gedegen advies bij het verkoopproces? In meerdere stappen uw bedrijf verkopen vraagt immers de nodige expertise. Kies daarom voor de ervaren medewerkers van Fidor Corporate Finance. Zo heeft u een aanspreekpunt voor al uw vragen, ontvang u een gedegen advies en verloopt de overname soepel.

Hulp bij de laatste stappen van de verkoop van uw bedrijf

Heeft u uw bedrijf overgedragen aan de nieuwe eigenaar? Dan blijft u nog zo’n drie tot zes maanden betrokken. In die periode heeft u geen verantwoordelijkheden meer, maar dient u wel nog formaliteiten te regelen bij bijvoorbeeld de bank en de KvK. Wilt u graag hulp bij dit deel van de verkoop van uw bedrijf? Dan helpt het team van Fidor Corporate Finance u hier graag bij. Zo ontvangt u het nodige persoonlijke advies en een professionele begeleiding.

http://fidor-corporate-finance.nl

Gerelateerde artikelen

Hoe u de financiën van het jaar kunt gebruiken

Welke Manieren Zijn Er Om Een Lening Voor 1500 Euro Af Te Sluiten In Nederland

Hoe worden bitcoins gewonnen?