Goede koffie begint bij een professionele koffiemachine

De tijd van een volle pot koffie is voorbij. Tegenwoordig willen medewerkers liever koffie van verse bonen. Bedrijven kunnen er haast niet meer omheen: een koffiemachine op het werk waar ook goede cappuccino’s uit komen. Een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Benieuwd naar welk apparaat bij uw werkomgeving past? Dat leggen wij uit in deze blog.

De capaciteit van een professionele koffiemachine

Een koffiemachine op het werk zorgt niet alleen voor kwalitatieve koffie, maar creëert ook een sociale plek. De koffiecorner is namelijk een plek waar u andere collega’s ontmoet en dit is de perfecte gelegenheid om even een praatje te maken met één van uw collega’s. Onder het genot van een goede kop koffie zorgt een goede koffiemachine dus voor een hogere tevredenheid, productiviteit en verbinding van medewerkers. Zo zijn er nog meer punten waar u op moet letten. Denk dus aan het aantal gebruikers, de gewenste snelheid per kop in seconden, het aantal koffievariaties, wel of geen andere dranken dan koffie, espresso-, instant-, of fresh brew-koffie en wordt er de gehele dag door koffie gedronken? 

De keuze voor een koffiemachine

De kwaliteit van koffiebonen is een belangrijk aspect geworden; geen slappe koppen koffie meer. Er zitten nog meer voordelen aan de aanschaf van een goede koffiemachine op het werk. Ontdek wat een goede koffiemachine voor u kan betekenen. Het kiezen van een koffiemachine kan een blok zijn aan je been. Hieronder vindt u een aantal soorten koffiemachines die geschikt zijn voor bedrijven. 

* Faema
 
* Rex Royal
 
* Animo
 
* Etna
 
* Jura


Bij vrijwel ieder zakelijk gesprek hoort een kop koffie. Een professionele koffiemachine op het werk is als een visitekaartje voor uw bedrijf. Veel mensen beschouwen de kwaliteit van koffie namelijk als maatstaf voor de kwaliteit van uw bedrijf. En een goede indruk maakt u immers maar één keer. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/