Duurzaam Vandaag
Image default
Energie

Waar koop je de beste en goedkoopste elektrische boilers?

Waar koop je de beste en goedkoopste elektrische boilers?

Daar kunnen we kort over zijn; dat is bij elektrischeboiler.eu. Elektrischeboiler.eu is een begrip in de Benelux en omstreken. De merken die zij verkopen zijn louter A-Klasse merken; Ariston, DAT, Lemet, Nofer-Aparici, Wesen, en Wijas. De nauwe samenwerking met deze fabrikanten maakt het mogelijk de kwaliteit te waarborgen en alle ins & outs van de producten kennen ze als geen ander, geen vraag blijft onbeantwoord bij elektrischeboiler.eu. 

Elektrischeboiler.eu is exclusief importeur en distributeur van bijvoorbeeld LEMET boilers voor de BeNeLux, Duitsland en Engeland. De kwaliteits boilers van LEMET worden geproduceerd binnen de EU en zijn (evenals alle andere producten) altijd direct uit voorraad leverbaar.

Wellicht zoek je geen elektrische boiler, maar wel een elektrische cv, ook dan moet je hier zijn. Dankzij eigen import is het mogelijk A-Klasse merken leveren tegen vlijmscherpe groothandelsprijzen. The place to be voor installateurs, particulieren, projectontwikkelaars. Maar andere instanties kunnen hier uiteraard ook terecht voor elk gewenst model boilercv en diverse andere elektrisch aangedreven apparaten.

 

 

 

 

De levering is super snel, voor 16.00 uur besteld? Dan heb je je spullen de volgende werkdag al in huis. Maar je kunt ook een boiler (of iets anders) online te bestellen en meteen afhalen op het depot in Heiloo. 

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je de producten eerst in het echt wilt zien. Dan kan dat uiteraard ook! De showroom is op werkdagen open tussen 09.00 en 17.00 uur, dan kun je meteen al je vragen stellen aan de vakmensen ter plaatse.

Door de jarenlange ervaring op dit gebied weten zij heel goed wat voor jou de beste keuze zal zijn en het assortiment is zo opgebouwd dat er voor elke situatie wel een passende oplossing is. Bovendien kun je ook altijd even bellen, mocht je iets willen weten, of ga gewoon eens langs en laat je verrassen door de lage prijzen!

https://elektrischeboiler.eu/