Duurzaam Vandaag
Image default
Energie

Van het gas af kan ook in kleine stapjes.

Van het gas af kan ook in kleine stapjes, begin met een elektrische boiler bijvoorbeeld.

Door de uitstoot van teveel CO2 met name door het verbranden van aardgas wordt de opwarming van de aarde enorm versterkt. Het is daarom beter om over te stappen naar duurzamere energiebronnen.

Voor 2050 moet iedereen van het gas af zijn. Punt.

Het is een flinke operatie natuurlijk, en er zijn mensen die beweren dat het niet haalbaar is met de huidige energieprijzen, die zullen inderdaad bijgesteld moeten worden. Maar het is voor een goed doel en je hoeft uiteraard nog niet compleet all electric te gaan. Het helpt al als je begint met een elektrische boiler en elektrische cv.

Op de website van elektrischeboiler.eu vind je ontzettend veel nuttige informatie over verschillende elektrisch aangedreven apparatuur; elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s en combi cv’s.

Bij elektrischeboiler.eu heb je een ruime keuze uit vele verschillende merken elektrische boilers in verschillende volumes. 
Er zijn handige, mooi vormgegeven en energiezuinige boilers van het merk Wesen. Deze elektrische boilers zijn zelflerend en met een geringe diepte van slechts 25 centimeter passen ze vaak gewoon in een keukenkastje of hang ze gewoon in het zicht, want lelijk zijn ze allerminst.

Een ander A merk op de website van elektrischeboiler.eu is Ariston. Dit merk maakt ook boilers met een mooi strak ontwerp en zijn voorzien van een energielabel B.

Deze boilers hebben een ECO stand waardoor je aanzienlijk kunt besparen op de energiekosten.

De elektrische boilers van het merk DAT zijn ook verkrijgbaar op deze overzichtelijke website zijn ook uitgerust met een smart controller voor de energiezuinigheid. En ook weer schitterende modellen die gewoon in het zicht gehangen kunnen worden.

Nog zo’n een top merk die zij voeren; Lemet. Al deze elektriche boilers zijn gemaakt in de EU en ook zij hebben een ECO model in het assortiment, helemaal computergestuurd en meet zelf wanneer het de meest gunstige tijd is voor het opwarmen van het water en wanneer niet.
Van dit merk zijn er ook zonneboilers.

Elektrische CV’s zijn er van het merk Eltherm. Deze elektrische CV’s zijn energievriendelijk doordat er gebruik gemaakt wordt van microprocessor gestuurde elektronica, hierdoor is het mogelijk maximaal te besparen op de energiekosten en geniet je van langdurig comfort.

 

 

Op de website staan duidelijke Nederlandstalige handleidingen, zijn ze 5 dagen per week telefonisch of per mail bereikbaar, maar er is ook een showroom in Haarlem indien je je spullen wilt ophalen en kan je meteen informatie opdoen bij de deskudige mensen ter plaatse. 

Op de website van elektrischeboiler.eu staat een handige online calulator die je kunt gebruiken voor het maken van de juiste keuze welke boiler of cv het beste past bij jouw situatie. 

Maar voor anti-kalk magneten, waterontharders, en allerlei onderdelen en accesoires ben je hier aan het juiste adres.

Alle produkten zijn super scherp geprijst doordat er groot ingekocht wordt en alles is gewoon op voorraad, dus kan je de volgende dag al in huis hebben.

https://elektrischeboiler.eu/