Duurzaam Vandaag
Image default
Energie

Ontdek het genot van een geïsoleerde woning!

Niet alleen in de meest kille wintermaanden ervaar je voordelen van een goed geïsoleerde woning. Wist je dat isolatie er voor zorgt dat, naast dat de binnentemperatuur blijft zoals jij deze graag wil hebben, het weer van buitenaf ook echt buiten de deur blijft?

Soorten isolatie

Onder het isoleren van je huis vallen verschillende vormen van isolatie.

Wist je dat je naast je vloer en dak ook de muur kan laten isoleren?

Heerlijk comfortabel wonen zonder dat er warmte ontsnapt! Vloerisolatie is een echt genot voor personen die niet houden van koude voeten in de wintermaanden. De vloer is altijd lekker warm! Beschikt jouw woning over één of meerdere zolderkamers? Zorg er met dakisolatie voor dat deze in de zomermaanden niet veranderen in een sauna.

Voordelen op een rij

Kortom, genoeg voordelen op het gebied van comfort.

Nog een belangrijke reden om te isoleren; wees geen dief van je eigen portemonnee!

Wist je dat je met muurisolatie wel tot 30% op het energieverbruik kan besparen?

Voor vloerisolatie is dit 15%, en voor dakisolatie loopt dit op tot wel 25%.

Als laatste voordeel benoemen we het stijgen van de woningwaarde graag nog even. Geïsoleerde woningen worden doorgaans sneller verkocht voor mooiere prijzen. Zeker wanneer deze recent gekeurd zijn voor een energielabel!

Interesse?

Mocht je nu benieuwd zijn geworden naar welke voordelen er voor jou gelden na het isoleren van je woning, plan een adviesgesprek in met de professionals van Alpine Isolatie! Altijd een advies en offerte op ma