Duurzaam Vandaag
Image default
Energie

Een NEN 2580 is verplicht!

Ongeacht of dat je een kantoorpand of woning wenst te kopen. Vanaf 1 september 2010 is het verplicht om een NEN 2580 meetrapport te hebben. Dit is bewust opgesteld zodat alles op dezelfde manier wordt berekend. Tevens weet je dan zeker dat het rapport klopt en dus gebruikt mag worden. Maar nu rest natuurlijk nog wel de vraag waar je dit het beste kunt aanvragen.

Online zoeken levert resultaat

Wanneer je gaat zoeken op het internet zal je verbaasd zijn met de hoeveelheid bedrijven die dit aanbieden. Ga je voor specialisatie en de juiste kennis? Dan ben je bij Veiligvitaalvastgoed.nl aan het juiste adres. Dit bedrijf weet precies hoe dat een NEN 2580 opgemaakt dient te worden. In een meetrapport wordt standaard de bruto en netto vloeroppervlakte berekend. Maar ook de kadastrale kaart van het bouwwerk is in te zien. 

De kosten voor een rapport hangt af van de oppervlakte wat berekend moet worden. Heb jij bijvoorbeeld een groot kantoor en beschik je nog niet over dit rapport? Dan zullen de kosten wat hoger uitvallen en is de expert ook langer bezig. Dit houdt in dat er meer werk verricht moet worden, maar wel met het juiste resultaat. 

Bij Veiligvitaalvastgoed.nl kun je vrijblijvend een offerte opvragen zodat je zeker weet wat de kosten gaat worden. Hierin wordt de oppervlakte meegenomen om een zo goed mogelijk offerte op te maken.