Duurzaam Vandaag
Image default
Energie

Een duurzaam alternatief voor uw gasketel is de DAT-Nofer Quality-Pro

Een duurzaam alternatief voor uw gasketel is de DAT-Nofer Quality-Pro

 

De DAT-Nofer Quality-Pro is de allernieuwste elektrische boiler van het merk DAT. Niet alleen zeer betrouwbaar, maar ook nog eens met hoogwaardige materialen gemaakt en toch zeer prijsviendelijk, zeg maar gerust; goedkoop. Kijk, daar kunnen we iets mee in deze toch al dure tijden.

Wie wil er nu niet besparen waar dat enigszins mogelijk is? De extra goed geïsoleerde met het allernieuwste polyurethaan foame wand zorgt er namelijk voor dat het water lekker lang warm blijft. Hierdoor heeft u een aanmerkelijk lager energieverbruik. Heel handig ook als u bijvoorbeeld dag/nacht stroom heeft.

De fabriek van de DAT-Nofer maakt reeds 75 jaar boilers en is een van de grootste boiler fabrikanten in Europa. In eigenland een A-merk en ze staan bekend om hun hoge energielabels en betrouwbaarheid.

 

 

 

De DAT-Nofer Quality-Pro heeft een geëmaillerde binnenlaag van 220μ en is gemaakt bij een temperatuur van 860 graden celcius, dit biedt net als de standaard meegeleverde magnesium anode een fantastische bescherming tegen corrosie. 

 

De elektrische boilers van DAT-Nofer zijn te gebruiken voor de wastafel en douche/badwater en zijn verkrijgbaar in 50,80 en 100 liter.

Er worden verwarmingselementen gebruikt van 1500watt (voor de 50 en 80 liter) en 2000watt voor de 100 liter, dit zorgt ervoor dat de boiler lekker snel opwarmt.

Dus, wilt u van het gas af en u wilt veel waar voor uw geld, dan lijkt dit een zeer goede keuze!

Kijkt u eens voor verdere informatie over deze of andere elektrische boilers op de website van een gespecialiseerd bedrijf zoals elektrischeboiler.eu.

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers

Gerelateerde artikelen

Hoe de beste zonnepanelen installateurs kiezen?

De voordelen van overstappen van gas naar inductie

5x waarom een energielabel bedrijfspand aanvragen verstandig is