Duurzaam Vandaag
Image default
Electronica en Computers

Wat is een GPS horloge voor kinderen?

Bij een kinderhorloge kan iedereen zich een beeld vormen van wat je ermee kan en wat het doet. Een kind GPS horloge is echter een ander soort horloge. Niet alleen het kind, maar ook ouders hebben baat bij een GPS kinderhorloge. Hoe dit precies werkt en wat u er allemaal mee kan vertellen we in dit artikel.

 

Wat doet een kind GPS horloge

Kinderen dragen het GPS kinderhorloge om de pols als zij naar buiten gaan of op stap. Zij kunnen de tijd zien op het horloge en op sommige GPS horloges zitten ook spelletjes of andere opties. Het mooie van een GPS horloge is dat ouders online of via een app kunnen zien waar het kind is. Fijn als uw kind bijvoorbeeld buiten gaat spelen en u weet waar hij of zij is als het te laat thuis komt. Ook is het mogelijk om te bellen naar het horloge en zo een gesprek met elkaar te voeren.

 

Functies GPS horloge

Elk GPS kinderhorloge is anders, maar de meest voorkomende functies zijn:

–          GPS track en trace

–          Zones instellen

–          Belfunctie

–          SOS-knop

Het kind GPS horloge van Spotter is het meest bekende GPS horloge in Nederland. Veel ouders maken hier al gebruik van.

De werking

Het GPS horloge is voorzien van GPS waarmee  de locatie wordt bepaald. Via een interne simkaart wordt deze locatie verstuurd naar een online software. Hier bekijkt u de locatie en vaak beschikt u hier over meer functies. De meeste kind GPS horloges hebben een app zodat u ook onderweg de locaties kunt inzien.

Afmetingen

Ook dit hangt af van het soort GPS kinderhorloge dat u kiest. Het GPS kinderhorloge van Spotter is heel compact en speciaal ontwikkeld voor de kinderpols. Zo is het horloge slechts 4,5 cm groot en weegt 44 gram.

https://www.spottergps.com/gps-horloge/kind/