Duurzaam Vandaag
Image default
Electronica en Computers

Voorkom schade aan uw archief en laat het digitaliseren

U wilt natuurlijk voorkomen dat waardevolle documenten aangetast worden. Zeker als het gaat om uw archief. Daarom is het verstandig om alle documenten en andere datadragers uit uw archief te laten scannen om deze zo te digitaliseren. Op die manier zijn ze niet langer vatbaar voor slijtage en andere aantastingen. Zo wordt uw archief toekomstbestendig en raakt u in geval van brand of andere rampspoed uw kostbare data niet kwijt. U heeft dan immers de digitale versie nog. Uiteraard gaat het digitaliseren niet ten koste van de fysieke datadragers in uw archief. Zeker niet als u uw archief laat scannen door expert GMS. Zij leveren de datadragers na het digitaliseren weer netjes bij u af. Zo heeft u een digitale én fysieke versie.

Besteed de digitalisering uit aan een expert die kwaliteit levert

GMS werkt aan de hand van een bewezen stappenplan om uw archief zorgvuldig te scannen en te digitaliseren. Hierdoor worden fouten tot een minimum beperkt en ontvangt u een eindresultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet. Eerst worden uw wensen in kaart gebracht en wordt uw collectie geïnventariseerd. Vervolgens stellen ze een plan van aanpak op. Nadat u dit plan heeft goedgekeurd, wordt de digitalisering uitgevoerd. Hierbij wordt zorgvuldig met uw collectie omgegaan en wordt alles steekproefsgewijs of zelfs één op één gecontroleerd om fouten te voorkomen. Als alles ingescand is, worden de digitale documenten nabewerkt om ervoor te zorgen dat ze aan alle gestelde eisen voldoen.

Maak een afspraak bij deze specialist

Bent u benieuwd of het scannen van uw archief ook voor uw bedrijf een goede oplossing is? Neem dan gerust contact op met de experts van GMS. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen, zodat u precies weet wat u van hen kunt verwachten. Desgewenst kunt u meteen een afspraak maken voor een eerste kennismakingsgesprek.

https://gmsnl.com/