Duurzaam Vandaag
Image default
Electronica en Computers

Vergelijk-Simonly.com

De ideale vergelijksite bestaat eigenlijk niet. Bij elke site die je uitkiest krijg je wel andere resultaten. Dit komt omdat het aanbod niet volledig is, of de zoekresultaten worden anders gesorteerd. Wil je een perfecte vergelijking maken op het gebied van sim only, ga dan meerdere sites af. Ook de prijzen controleren kan zeker de moeite waard zijn. Niet alle vergelijk websites worden dagelijks gecheckt en aangevuld. Ook worden niet altijd alle aanbieders vergeleken. Blijf dus opletten als u op zoek bent naar een voordelig sim only abonnement.

Sommige mensen vinden de gedachte van een abonnement eng, en bellen daarom al jaren met prepaid kaarten. Prepaid bellen is een van duurste opties op het gebied van mobiele telefonie. Een prepaid kaart met 10 euro beltegoed is na een goed gesprek verdwenen als sneeuw voor de zon. Als u diezelfde 10 euro inzet met sim only, kunt u wel vijf keer zo lang bellen. Bovendien, bij sommige sim only aanbieders, kunt u een plafond instellen. Dit houdt in dat u niet boven een door u ingesteld bedrag kunt bellen.

Wil je liever niet gaan voor een simonly abonnement, kies dan een abbo met toestel. Elke maand verschijnten er weer toptoestellen van merken als Apple, Samsung en HTC. Ben jij ondernemer ga dan voor een zakelijk sim only abonnement.

 

http://www.vergelijk-simonly.com