Duurzaam Vandaag
Image default
Electronica en Computers

Uw gehele terrein goed beveiligd met een cameramast

Wanneer u een groot terrein rondom uw bedrijfspand heeft, wilt u het gehele terrein goed beveiligen. Ook de plekken die wat minder in het zicht liggen. U wilt natuurlijk niet dat inbrekers en overvallers kunnen wegkomen. Gelukkig heeft Europmast B.V. hier een goede oplossing voor: een cameramast. Dit gespecialiseerde bedrijf heeft diverse cameramasten in het brede aanbod. Al deze masten zijn van de hoogste kwaliteit. Er zijn zowel vaste als kantelbare masten beschikbaar. Het voordeel van een kantelbare cameramast is dat deze een grotere oppervlakte in beeld kan brengen, waardoor u iedereen die uw terrein betreedt goed in de gaten kunt houden.

Verschillende soorten en maten cameramasten

Een cameramast van Europmast B.V. is er niet alleen in verschillende varianten, maar u heeft ook de keuze uit verschillende maten. Met een hogere mast kunt u namelijk een groter terrein bewaken. Zo is geen bedrijventerrein te groot voor de camera’s van deze specialist. U kunt kiezen uit masten van 4, 6, 8, 10 en 12 meter hoog. De camera’s op alle masten bieden een goede beeldkwaliteit. Ook wanneer u kiest voor een cameramast van 12 meter hoog, kunt u uw gehele terrein op een goede manier in beeld brengen. Zo kunt u iedereen die zich op uw terrein begeeft in de gaten houden en maken inbrekers en overvallers geen schijn van kans.

Bestel direct verschillende accessoires mee

Om de beveiliging van uw terrein te optimaliseren, is het raadzaam om gebruik te maken van de accessoires die u bij uw cameramast kunt bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inklimbeveiliging, zodat niemand de mast kan beklimmen om de camera te saboteren. Met stabilisatieplaten zijn de cameramasten bestand tegen de zwaarste stormen. Met stevige camera opzetstukken zijn de camera’s stevig aan de mast te bevestigen. Alle accessoires zijn eenvoudig met elkaar te combineren. Zo bepaalt u zelf op welke manier uw terrein wordt beveiligd.

https://europmast.nl/