Duurzaam Vandaag
Image default
Electronica en Computers

Maak gebruik van onafhankelijk ICT advies voor het beheren van uw licenties

Door gebruik te maken van onafhankelijk ICT advies, bijvoorbeeld voor licentiebeheer binnen uw organisatie, kunt u flink op de kosten besparen. Vaak kunnen licenties voor het gebruik van bepaalde programma’s op de computer of laptop goedkoop worden ingekocht als u er meerdere nodig heeft. Het is bijvoorbeeld niet nodig om een pakket meerdere keren te kopen, aan 1 installatie DVD of online download heeft u genoeg. Het gaat erom dat u het pakket op verschillende apparaten wilt kunnen gebruiken en daarvoor heeft u meerdere licenties nodig. Die kunt u regelen via een gespecialiseerd bedrijf. 

U kunt geld besparen door gebruik te maken van onafhankelijk ICT advies

Met onafhankelijk ICT advies kunt u veel geld besparen. Een bedrijf als OnnIT gaat voor u op zoek naar de beste mogelijkheid om binnen uw bedrijf legaal gebruik te maken van de noodzakelijke software. Maar daar blijft het niet bij. Er wordt ook voor u in de gaten gehouden of de licentie nog geldig is. Sommige licenties koopt u namelijk niet voor de totale gebruiksduur van de software maar bijvoorbeeld voor een jaar. Dit laatste geldt bijvoorbeeld voor een virusbeschermingsprogramma op uw computer. Als het licentiebeheer daarvan niet in orde is wordt de software niet meer geüpdatet en bent u dus niet meer optimaal beschermd. 

Vraag advies over licentiebeheer bij de deskundige

Wilt u ervan verzekerd zijn dat het licentiebeheer binnen uw organisatie in orde is? Vraag dan om onafhankelijk ict advies bij OnnIT. Zij hebben de kennis en ervaring in huis om u op een goede manier van dienst te zijn. U betaalt hierdoor nooit te veel voor uw licenties maar bent wel verzekerd van het legaal gebruik van alle software binnen uw bedrijf. Hiermee voorkomt u dus problemen en loopt u geen risico dat u een hoge boete moet betalen. De boetes voor illegaal gebruik van software door bedrijven kunnen namelijk flink oplopen.