Duurzaam Vandaag
Image default
Electronica en Computers

De beste producten voor tijdsregistratie

Wilt u gaan werken met tijdsregistratie en wilt u dat dit op en top geregeld is? Dan bent u bij een bedrijf als Easy Secure in goede handen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in tijdsregistratie, toegangscontrole, aanwezigheidsregistratie, projectregistratie en bezoekersregistratie. Ze zijn de nummer 1 in biometrie, identiteit en cloud software. Wanneer u dus op zoek bent naar producten voor tijdsregistratie, is het verstandig eens een kijkje te nemen op de website van Easy Secure. Wat dacht u bijvoorbeeld van de FaceStation 2? Dit is de snelste en meest geavanceerde gezichtsherkenning terminal ter wereld. Dit apparaat is niet alleen geschikt voor tijdsregistratie, maar ook voor toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie.

Gezichtsherkenning, vingerafdruk, kaart of code

Er zijn diverse manieren waarop u tijdsregistratie kunt laten plaatsvinden. U kunt ervoor kiezen om dit via geavanceerde technieken te doen, zoals gezichtsherkenning of een vingerafdruk, maar het gebruik van een kaart of code is ook zeker mogelijk. Bekijk de producten die Easy Secure zoal hiervoor aanbiedt. Gaat u voor een vingerafdruk? Dan is de BioStation L2 wellicht wat voor u. Op dit apparaat kunt u maar liefst 500.000 gebruikers opslaan. Vanwege dit immense geheugen is het een ideaal apparaat voor grote bedrijven en partijen. Vindt u een vingerafdruk of gezichtsherkenning net wat te veel van het goede? Dan kunt u ook kiezen voor de BioLite N2 – Kaart. Dit apparaat kunt u met een mobiele telefoon, kaart of code gebruiken voor tijdsregistratie, aanwezigheidsregistratie en toegangscontrole.

Vraag om persoonlijk advies

Het is goed voor te stellen dat u het lastig vindt om een keuze te maken tussen dit aanbod aan apparaten voor tijdsregistratie. Bel daarom gerust naar de medewerkers van Easy Secure. Zij kunnen u voorzien van persoonlijk en deskundig advies. Vanwege hun specialisme en jarenlange ervaring kunnen ze samen met u het perfecte apparaat vinden. De contactgegevens van Easy Secure vindt u op hun website.

https://www.easysecure.nl/