Duurzaam Vandaag
Image default
Dienstverlening

Zoektocht naar een incassobureau

Ik ben opzoek naar een incassobureau en vond deze bij incassoadvocaten.nl Ik ben opzoek naar een incassobureau omdat ik een aantal niet betalende debiteuren heb. Ik ben een ondernemer en verkoop printers aan zakelijke klanten, maar sinds kort ook aan particulieren. Dit doe ik via de webshop op mijn website. Op mijn website heb ik een aantal verschillende soorten printers staan. Deze printers hebben een goede capaciteit om veel op een dag te printen want er blijven in deze tijd nog steeds veel bedrijven welke veel printen, ook al zijn we een digitaal tijdperk ingegaan. Lees in deze blog waarom ik een incassobureau heb moeten inschakelen en waar ik dit gedaan heb.

Zoeken naar en incassobureau

Via Google ben ik gaan zoeken naar een incassobureau en naar veel wikken en wegen besloot ik eens de Incasso Advocaat op te bellen. Op de website stond hun werkwijze aangeschreven en dit sprak mij heel erg aan! Incasso Advocaten is een incassobureau dat werkt. Ze sturen binnen 24 uur de eerste sommatiebrief. Ze kunnen als advocatenkantoor sneller en effectiever het dossier compleet maken en overal in het proces actie ondernemen! Ik heb vorige maand een aantal printers aan een, dacht ik, betrouwbaar en grote organisatie in het Noorden van het land. Maar heb nu 3 maanden later nog steeds niet mijn geld ontvangen. Ik heb de organisatie welke ik de printers aan heb verkocht al een aantal maal gebeld en gemaild maar hier geven ze maar geen gehoor aan. Ik zag dus geen andere uitweg dan een incassobureau inschakelen. Dit heb ik dus gedaan bij de Incasso Advocaat. En zij hebben binnen twee maanden gezorgd dat ik mijn verdiende geld heb ontvangen en ben super blij met hun werk, kwaliteit en vriendelijke hulp.

Ik zou om de bovenstaande reden, incassoadvocaten.nl zeker aanbevelen! Kijk een op de website voor meer informatie over een incassobureau of bel ze eens op wat ze voor jou kunnen betekenen.