Duurzaam Vandaag
Image default
Dienstverlening

Webdesign inclusief zoekmachine optimaliatie

Bij een website laten ontwerpen door Click to Business kunt u rekenen op een positief resultaat garantie en een uitstekkende service. Laat uw concurrenten achter u en kom aan de top van de zoekmachines met een uniek en aansprekend ontwerp. Neem vandaag nog contact met ons op! 

Tarieven website

Een uitgebreide website inclusief regionale zoekmachine optimalisatie is geschikt voor ondernemers welke  klanten bedienen in de gehele regio/provincie. Heeft u bijvoorbeeld een bouwbedrijf,  adviesbureau, makelaar, groothandel of heeft u een andere onderneming welke klandizie uit de gehele  regio/provincie trekt? Dan is dit pakket uitermate geschikt!

Bij een uitgebreide website inclusief zoekmachine optimalisatie (SEO) ontvangt u de volgende diensten:

Webdesign

  • Nieuwe website/webdesign
  • Er wordt uiteraard op uw specifieke wensen ingegaan. Uw website is immers het visitekaartje van uw organisatie.
  • De website bevat maximaal 30 pagina’s.
  • De website wordt volledig opgeleverd. U hoeft enkel de basis teksten aan te leveren en wij doen de rest. Tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze zorg ook uit handen nemen.

U krijgt dit alles voor zeer voordelige tarieven. Kijk snel op onze website voor meer informatie.

Branchewinnaar van De Succesfactor

Met trots kunnen wij u meedelen dat Click to Business als beste online marketingbureau van 2014 is beoordeeld. Wij zijn branchewinnaar geworden en genomineerd voor de Nationale TV Succes Award op RTL 7. Uitzending gemist?  U kunt onze korte bedrijfsfilm ook hier bekijken.

Om dit succes te delen ontvangt iedere klant de gehele maand 15% korting op al onze diensten.

http://clicktobusiness.nl/website-ontwerpen/