Duurzaam Vandaag
Image default
Dienstverlening

Waarom een cinewall geschikt is voor iedere woonkamer

Een cinewall met haard laten maken? Onze experts helpen u hier graag bij. CinewallDeluxe werkt absoluut en alleen samen met de beste meubelproducenten in de regio om een ​​op maat gemaakt huishoudelijk artikel voor u te maken dat volledig aan uw wensen voldoet. Hierdoor kunnen zij een fantastisch concept voor je realiseren zonder dat je direct flink moet investeren.

Vakmannen bij CinewallDluxe

De vakmannen van CinewallDeluxe gebruiken gewoon de beste materialen en komen consequent eerst bij ons langs voor een opmeting van de maten van de muur en de tv, waar we praten over de mogelijke resultaten en materiaalkeuze. Hier heb je zelf ook veel inspraak in. Ook kijken wij naar welke schoorsteen voor uw situatie redelijk is. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat alles voldoet aan uw eisen en dat wij precies kunnen maken naar hetgeen waar jullie naar op zoek zijn.

Een haard is optioneel

Een cinewall met een bio-ethanolschoorsteen is een iets rijkere variant met een echt vuur. Het is namelijk wel belangrijk dat de cinewall op een veilige manier geplaatst kan worden. Hiervoor kunt u gebruik maken van de volledig gerobotiseerde bio-ethanol branders of achterliggende units die hiervoor redelijk zijn. Voor een cinewall is dit verreweg de beste optie. Deze zijn op afstand te bedienen en je kunt de fakkels op verschillende standen zetten. Dit bepaalt eveneens de warmteopbrengst. Een hoop voordelen dus die je krijgt op het moment dat je gaat voor een prachtige cinewall in je woonkamer.

Het is dus duidelijk dat deze optie echt fantastisch is. Ben je nog op zoek naar een geweldige afwerking voor je huis, dan is dit hét moment om voor de cinewall te gaan. Het maakt niet uit of het gaat om een nieuwe of bestaande woning, het is allemaal mogelijk met onze specialisten. Twijfel dus niet langer, en ga direct voor de cinewall.