Verhuur van en infrarood camera, warmtebeeldcamera of drukkalibrator

In sommige gevallen is het mogelijk een warmtebeeldcamera, infrarood camera of drukkalibrator te huren. Dit is zeker handig wanneer u het meetinstrument maar sporadisch nodig heeft. Zodoende hoeft u niet de volledige aanschafkosten te betalen voor het instrument dat u nodig heeft. Dat geld kunt u vast en zeker ergens anders beter voor gebruiken. Bij LHM Instrumentation kunt u kiezen uit een ruime collectie van apparatuur voor meten, controleren en kalibreren. Wilt u bijvoorbeeld in een korte tijd de warmteverliezen van een gebouw kunnen zien? Dan is een warmtebeeldcamera ideaal. Deze kunt u net als een infrarood camera en een drukkalibrator tegen een aantrekkelijke prijs huren bij een specialist met een uitstekende service.

Drukkalibrator, infrarood camera of warmtebeeldcamera: een ruim aanbod

Bent u op zoek naar drukkalibratoren, infrarood camera’s of warmtebeeldcamera’s? Koop deze dan bij een specialist. De Belgische onderneming LHM Instrumentation is gespecialiseerd in de verkoop van kalibratie-, controle- en meetapparatuur voor verschillende grootheden. In het uitgebreide assortiment vindt u onder meer een drukkalibrator die uitermate geschikt is voor het kalibreren van uiterst nauwkeurige drukmeters, drukschakelaars en transmitters. Een kalibrator wordt voornamelijk gebruikt in werkplaatsen, in laboratoria en in het veld. Door een ingebouwde pomp kan automatisch druk gegenereerd worden. Naast verscheidene drukkalibratoren kunt u bij LHM Instrumentation ook terecht voor een infrarood camera of warmtebeeldcamera.

Warmtebeeldcamera, infrarood camera of drukkalibrator: deskundig advies

Als u een warmtebeeldcamera, infrarood camera of drukkalibrator wilt kopen, is er voldoende keuze. Zo heeft LHM Instrmentatation veel verschillende uitvoeringen in het assortiment. Voor een specifieke meting of kalibratie heeft u immers een instrument nodig dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Als u twijfelt over de meest geschikte infrarood camera of warmtebeeldcamera, dan is het verstandig om u te laten adviseren door de vakbekwame medewerkers met verstand van zaken. Zij kunnen u bijvoorbeeld vertellen of u een infrarood camera nodig heeft met een lens die 180 graden kan draaien of met een hoge resolutie. Ook op vragen over een drukkalibrator voor explosiegevaarlijke omgevingen krijgt u een deskundig antwoord.