Reclamefotografie

Vincent Hartman Fotografie in het Sallandse Heino bij Zwolle, is een bijzonder fotografie bedrijf. Een goed toegerustte fotostudio waar het puur en alleen om het vak fotografie draait. 

Trouwreportages

De fotograaf werkt voor reclamebureau’s en andere bedrijven en daardoor is de aanpak voor particuliers fotografie ook totaal anders. Dit levert exclusieve fotografie op waarbij duidelijk een stapje verder wordt gegaan dan gebruikelijk. Bij  bruidsreportages hebben we elkaar voor de huwelijksdag al een aantal keren ontmoet, waarin we het concept hebben besproken en lokaties bezocht. Dit draagt bij aan een relaxte en gezellige sfeer tijdens het fotograferen. Ongedwongen worden de mooie momenten van de huwelijksdag stijlvol vastgelegd. Sfeer, timing en gevoel hebben de hoogste prioriteit. We werken graag op wat minder voor de hand liggende lokaties en plekken waar jullie een binding mee hebben. 

Natuurlijk verdienen jullie foto’s het neusje van de zalm op het gebied van trouwalbums. Als je veel moeite hebt gedaan om je trouwdag tot een unieke belevenis te maken, is een topkwaliteit album de ultieme manier om deze dag vast te leggen. De foto’s zullen sprankelen op echt fotopapier, in een prachtige lay-out, in een door een boekbinder gevatte solide omslag. Kiezen voor het Fotograaf Zwolle is kiezen voor kwaliteit. Alle pagina’s worden afgedrukt op fotopapier. Je krijgt dus TOPkwaliteit en geen printwerk. Elke foto wordt door een vakman beoordeeld en eventueel bijgewerkt zodat jullie optimaal vereeuwigd worden. Na de dag kunnen de vorderingen van de fotograaf in de nabewerking van het fotomateriaal online gevolgd worden voordat het concept ontwerp gepresenteerd wordt. Ook verzorgen wij pre-shoots voor de trouwkaart en after-shoots om later in het album te verwerken. 

Ook voor bruidsreportages werkt de fotograaf landelijk, maar is veelal te vinden in de regio Zwolle en Raalte evenals andere plaatsen in Overijssel. Als basis dient de fotostudio in Heino, gemeente Raalte en hier ontvangen wij jullie graag voor een eerste kennismaking. De comfortabele fotostudio is tevens de aangewezen plek voor exclusieve portretfotografie, love – en zwangerschaps shoots. 

Reclamefotografie

Bij reclamefotografie wordt er volgens een van te voren uitgewerkt concept gewerkt aan het uiteindelijk gewenste beeld of serie foto’s. StudioVHF kan indien gewenst voorstellen doen voor een team van modellen, haarstylistes en visagistes. Ook denken wij graag mee in de conceptfase. Bij mode en modelfotografie in de studio kan de art-director of opdrachtgever ‘live’ meekijken op een groot scherm naar de resultaten van de shoot. Hierdoor kunnen we efficient naar het gewenste resultaat toewerken en verbeteringen aanbrengen. De fotostudio beschikt over een comfortabele kleedruimte met privacy screens en een goed verlichte make-up en hairstyling tafel met hoogte instelbare kappersstoel en visagiekruk.

Interieurfotografie

 

In een interieur zijn er altijd donkere gedeeltesn en sterk verlichtte delen. Bij een klein interieur is het mogelijk om donkere delen bij te lichten om zo de contrastverschillen binnen aanvaardbare marges te krijgen. Bij een grote ruimte is dat praktisch onhaalbaar en moeten digitale technieken benut worden om het sterke contrastverschil tussen binnenvallend licht, raampartijen en het interieur binnen de marges van de digitale sensor te krijgen. Een extra moeilijkheid bij het fotograferen van interieurs en architectuur is het fenomeen convergerende en divergerende lijnen. Geschoold aan de fotoacademie in het fotograferen met de technische camera is de fotograaf gewend te werken met lijnen en perspectieven en het z.g. onthoeken van gebouwen, interieurs en producten. Daar waar bij overzichten gekozen wordt voor scherpte van voor tot achter, worden bij deze sfeerfoto’s bepaalde details uitgelicht en de rest van de omgeving verdwijnt dan in de onscherpe achtergrond.

 

Productfotografie

 

Ook kan men in de fotostudio van Vincent Hartman Fotografie tussen Raalte en Zwolle terecht productfotografie. Voor het fotograferen van kleinere producten zoals onderdelen, sieraden, etc. is een opnametafel aanwezig en macro-objevtieven. Via live view op een computerscherm kan de opstelling zorgvuldig gecontroleerd worden. Grotere producten zoals meubelen, kachels en jassen worden gefotografeerd binnen de vast rondwand. De studio beschikt over een ruime toegangsdeur met directe toegang en voldoende parkeeruimte voor een middelgrote bestel- of vrachtwagen.

 

 

 

 

http://www.studiovhf.com/reclamefotografie/