Duurzaam Vandaag
Image default
Dienstverlening

Mensendieck Amstelveen

Veel mensen weten geeneens wat een mensendieck Amstelveen is denk ik. Nou het is de naam van een behandelmethode. Dit heeft heel erg veel te maken met houdingen. Ik ben nu dus op zoek naar een bedrijf dat mij kan helpen met dit probleem. Ik doe erg veel zittend werk en ik denk dat ik een verkeerde houding aanneem. Daarom heb ik erg last van mijn rug en kan ik er af en toe gewoon niet van slapen omdat ik er zo’n last van heb. Ik wil echt een goede mensendieck Amstelveen vinden want dit kan niet meer zo. Ik wil graag dat ze bij mij thuis komt zodat ik er niet teveel tijd aan kwijt ben en dat ze me vooral de goede houdingen aan leert zodat deze akelige pijn over kan gaan. Ik werk bij de gemeente als assistent voor de burgemeester en ik zit dus vaak op een bureaustoel maar blijkbaar niet goed dus.

Freedom in Motion

Omdat ik er echt niet meer tegen kon ik gister en vandaag thuis ben gebleven van het werk door de pijn ben ik nu echt ernstig op zoek naar een mensendieck Amstelveen. Ik keek in de krant of ik daar misschien iets in een advertentie kon vinden maar dit was helaas niet het geval. Toen ging ik maar even Googelen en hier stond dat ik even een kijkje moest gaan nemen op de website van freedominmotion.nl. Dus ik volgde dit advies op en dit zag er allemaal erg goed uit.

De rugpijn

Na een aantal behandelingen is mijn rugpijn zo goed als over. Ze heeft me een goede zithoudingen laten aannemen en door een aantal behandelingen aan mijn rug is deze pijn ook over. Er zaten wat wervels klem en die zijn nu weer los zodat het geen pijn meer doet. Erg bedankt Freedom in Motion voor de goede behandelingen.