Duurzaam Vandaag
Image default
Dienstverlening

Koop nu uw onderdelen voor de Traction Avant

Heeft u een Citroën Traction Avant in uw bezit, dan wilt u deze klassieke oldtimer uiteraard in topstaat houden. Gelukkig was deze auto een van de eerste in serie geproduceerde auto’s van Citroën met voorwielaandrijving en een zelfdragende carrosserie. Zodoende zijn onderdelen voor dit model ook in overvloed gemaakt. Daardoor is het uitstekend mogelijk om onderdelen voor uw Citroën TA ook vandaag de dag nog aan te schaffen. Deze prachtige auto’s kunnen hierdoor nog prima de weg op, bijvoorbeeld als trouwauto.

Een klassieke auto met nieuwe, veilige onderdelen

Bij José Franssen vindt u alle mogelijke onderdelen die u zoekt ter vervanging van de huidige onderdelen in uw Citroën Traction Avant. Het Parts Industries-keurmerk waar hun onderdelen van voorzien zijn, garandeert dat deze een vergelijkbare bouwkwaliteit aan de originelen hebben. Om dit keurmerk te verwerven, worden de onderdelen getoetst op criteria zoals materiaal, pasvorm en bescherming. Dankzij de integratie van moderne innovaties worden de onderdelen verbeterd en verduurzaamd zodat deze nóg langer dienst kunnen doen. De webshop van dit bedrijf heeft vele onderdelen voor de Citroën Traction Avant op voorraad. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan luchtfilters, banden en een uitlaat. Met name een goed onderhouden luchtfilter helpt uw Citroën TA zo lang mogelijk op de weg blijven. Zo krijgt uw motor het juiste brandstofmengsel om heerlijk te rijden, zonder schokkerig aan te voelen.

Een uitgebreide online shop met auto-onderdelen

Een Citroën Traction Avant van nieuwe onderdelen voorzien, is met het assortiment van José Franssen zeer goed te regelen. In de webshop van dit bedrijf vindt u niet enkel onderdelen voor de Traction Avant maar ook voor andere klassieke Citroën-modellen zoals de 2CV, DS en de HY. José Franssen biedt u kwaliteitsmaterialen voor het onderhoud van klassieke auto’s, altijd tegen de scherpste prijs. Een Citroën oldtimer zoals de TA dient goed verzorgd te worden om zo lang mogelijk op de weg te kunnen rijden. Daar wilt u toch ook voor zorgen?