Duurzaam Vandaag
Image default
Dienstverlening

Huwelijkscadeau voor de creatieveling

Dit is een review over het huwelijkscadeau van Jilster. Persoonlijk vind ik het elk jaar weer lastig om een creatief idee te bedenken. Een goed huwelijkscadeau is ontzettend lastig om te bedenken. Toch ben ik geen opgever! Elke keer vind ik wel opnieuw een idee voor een huwelijk. Helaas was het dit keer wat lastiger. Wat was nou het geval? Mijn beste vriendin ging trouwen. Omdat het om een beste vriendin gaat, komt het veel dichterbij. Hierdoor moet je eigenlijk een ontzettend creatief idee bedenken. Dan is de enige vraag die overblijft: maar hoe?

Een huwelijkscadeau voor de beste vriendin.

Ik ging dus op zoek naar cadeaus voor het toekomstige echtpaar. Via google vind je een hele hoop knutselwerkjes die er best leuk uit zien. Ook speciaal bedoeld voor een trouwerij. Toch was dit niet wat ik zocht. Ik heb niet ontzettend veel materialen en ruimte voor allerlei knutselwerkjes. Toen vond ik Jilster. Dit is een website waarop je je eigen magazine kunt samenstellen. Heel handig en best wel grappig. Toen begonnen de ideeën te komen en bedacht ik om Jilster als huwelijkscadeau te gebruiken. Ik kon gewoon een magazine maken! Dit deed ik. Ik zat een paar avonden aan het samenstellen van een magazine voor mijn beste vriendin en haar toekomstige partner. Toen het eenmaal af was kreeg ik een super mooi resultaat door de brievenbus. Op de dag zelf waren er uiteraard weer een hoop creatieve cadeautjes die werden uitgedeeld. Waaronder mijn leuke magazine. Hij zat vol met foto’s van het stel. Ook leuke verhaaltjes waren erin geschreven.

Uiteindelijke beoordeling

Het stel zelf was zeer enthousiast. Ze wisten niet dat zoiets bestond. Ze vonden het erg leuk en dat was precies de reden waarom ik het wilde maken. Om over te gaan op de review zelf; ik ben erg tevreden met Jilster. De prijs was helemaal niet hoog. Het maken van één magazine is maar 13 euro! Ik begrijp dan ook niet dat niet meerdere mensen gebruik maken van Jilster. Ook de kwaliteit en levering was zeer goed. Kortom: ik heb niets meer dan lof voor Jilster. Iedereen zou een huwelijkscadeau daar moeten aanschaffen. Lekker creatief!