Goed doel

Ik kan niks anders doen dan mijn volle waardering uitspreken voor nobele doelen. Ze helpen mijn geloof in de mensheid weer doen herstellen. Producten waar we allemaal een beetje beter van worden. Om die initiatieven een steuntje in de rug te bieden hier een overzicht van de drie meest nuttige initiatieven van de afgelopen jaren:

3. Op nummer drie staat UNICEF, een organisatie van de verenigde naties die de wereld stukken beter heeft gemaakt in de afgelopen jaren. Ze hebben eigenhandig meer levens gered dan de uitvinder van paracetamol. Daarnaast helpen ze kinderen over de hele wereld gelukkig te zijn en bieden ze hen een kans in de maatschappij. Door het bieden van basisbehoeften zoals voedsel en educatie kunnen deze kinderen bouwen aan een toekomst en hoeven ze niet vanaf hun 5e levensjaar in de fabriek of mijn te werken.

2. Wikipedia is de beste van de rest. De internet encyclopedie staat bekend om de vele informatie die er te vinden is over de meest uiteenlopende onderwerpen. Sinds 2001 kan men alles lezen over zichzelf of over de samenstelling van de aardkern. Van de huidige selectie van Go Ahead Eagles tot een complete beschrijving van alle ruimtemissies van NASA alles valt te vinden op deze website. Het is wel zo dat men niet blind moet vertrouwen op de informatie die op Wikipedia genoteerd staat. Gebruik je het voor je studie kan je beter de bronnen van de desbetreffende pagina raadplegen.

1. een van de meest nobele initiatieven vind ik de verzamelwebsite voor kortingscodes. Hier kan men een kortingscode Easytoys vinden of juist een code voor Greetz. Op deze manier bespaart de gemiddelde Nederlander ontzettend veel geld. Het is dan ook lief dat deze website dit deelt met alle andere internetgebruikers. Voor bijna alle webshops is er op deze site wel een kortingscode te vinden. Zo biedt het dus eigenlijk meer dan 7000 kansen om rijk te blijven.

http://www.kortingscode-zoeken.nl