Duurzaam Vandaag
Image default
Dienstverlening

Familie uitje

We zijn nu alle twee in de 60 en gelukkig alle twee nog goed ter been. Omdat we dit nog erg fijn vinden en ook beseffen dat dit waarschijnlijk niet heel lang meer gaat duren hebben we besloten om onze 2 kinderen en 5 kleinkinderen een leuk laatste tripje aan te bieden. We willen graag met zijn 11en een mooie reis gaan maken en wij gaan dit betalen. Onze kinderen en kleinkinderen zijn er altijd voor ons en zo willen we ze graag een soort van bedanken en ook kunnen we op onze oude dag nog een mooie reis maken en lekker genieten want we gaan naar Australië. We zijn hier vroeger ook al een aantal keer geweest omdat mijn vader en mijn moeder vroeger hier naartoe zijn geëmigreerd. Ik ben daar ook geboren en heb daar tot mijn 14e gewoond om vervolgens naar weer terug te keren naar Nederland.

Huis verkopen en terughuren

Omdat we niet willen dat de kinderen helemaal geen erfenis meer over houden als we deze reis gaan maken hebben we besloten om ons huis verkopen en terughuren. Dit is een handige methode want nu krijg je al een aardig leuk bedrag terug en over 10 jaar krijgen we de rest met als de huizenmarkt nog stijgt nog winst ook en dit kan oplopen tot duizenden euro’s. We besloten dus ons huis verkopen en terughuren. Dit gingen we doen bij thuisborg.nl. We deden het bij dit bedrijf omdat kennissen dit ook al hadden gedaan bij thuisborg en die waren erg goed geholpen. www.go2home.nl

 

Australië

Het moment was aangebroken we gingen ons huis verkopen en terughuren. En het gebeurde allemaal heel erg snel en goed. We hadden het geld en 2 maanden later zaten we met zijn 11en in het vliegtuig naar de andere kant van de wereld. Iedereen heeft zo’n fijne tijd gehad echt heerlijk. Bedankt thuisborg voor de snelle en discrete samenwerking.