Duurzaam Vandaag
Image default
Dienstverlening

Een professioneel kantoor in de tuin

Thuiswerken klinkt voor velen als muziek in de oren. Je hoeft jouw woning niet te verlaten om jouw werk uit te voeren en bent omringt door alle meubels die van jou zijn. Toch merken veel thuiswerkers dat het werken vanuit hun woning toch vervelend kan zijn, als je geen geschikte plek hiervoor hebt. Jouw slaapkamer gebruiken als kantoor is niet ideaal en aan de eettafel werken zorgt voor rugklachten. Maar wat als je een kantoorruimte voor jezelf kan laten bouwen en dit doet in bijvoorbeeld de tuin? Met My Home Office heb je een plek waar je afgezonderd kan werken op slechts een paar meter afstand van jouw woning.

Waarom kiezen voor My Home Office?

Een tuinkantoor zorgt ervoor dat je werk en privé gescheiden kan houden. Je hoeft nooit meer dossiers op bed of op de eettafel te laten staan en jouw woning blijft nog steeds als een thuis aanvoelen. Ook naar kantoor reizen wordt met een tuinkantoor verleden tijd. Nooit meer in de file staan, want met enkele stappen te verzetten ben je zo op kantoor en met hetzelfde gemak ook weer zo thuis. Jouw bijdrage aan het milieu blijft daarmee ook niet onopgemerkt, want door minder de auto te gebruiken, heb je ook een stuk minder uitstoot.

My Home Office helpt de productiviteit te verhogen

Wanneer je op kantoor werkt, voel je een bepaalde drang om te produceren. Zo kun je aan het eind van de dag met een goed gevoel naar huis. Thuiswerken is vaak net iets anders. Je bent geconfronteerd met de was die nog gedaan moet worden of de afwas die er nog staat. Heb je daar geen last van dan heb je wellicht huisgenoten die heen en weer lopen en dat kan de productiviteit omlaag brengen. Het fijne van My Home Office is dat je ook kan uitbreiden. Een extra badkamer plaatsen is een simpele klus. En heb je ook behoefte aan een slaapruimte dan is dit ook mogelijk. Heel handig wanneer je gasten over de vloer hebt die een nachtje blijven slapen.

Een snelle levering en makkelijke plaatsing

Om snel gebruik te kunnen maken van jouw tuinkantoor is het natuurlijk belangrijk dat er een snelle levering plaatsvindt. Een basismodel staat binnen een paar weken in de tuin. Omdat er geen fundering nodig is, kun je er vanuit gaan dat de plaatsing slechts enkele uren zal duren.