Duurzaam Vandaag
Image default
Dienstverlening

Afscheidscadeau groep 8

Recent zochten wij een afscheidscadeau groep 8. In die groep zit mijn kind namelijk. En samen met andere ouders willen wij graag aan de juf, en de kinderen zelf, een origineel afscheidscadeau geven. Maar wij hebben nog geen idee wat?! Daarom ben ik op het internet gaan zoeken. In dit blogje leg ik graag uit voor welk afscheidscadeau groep 8 wij hebben gekozen en wat iedereen er van vond.

Googelen op afscheidscadeau groep 8

Ik ben dus op afscheidscadeau groep 8 gaan Googelen. En al gauw kwam ik Jilster.nl tegen. Ik las in het stukje tekst in Google dat je daar je eigen glossy / tijdschrift kunt maken. En dat dat ook een super leuk idee is voor bij een afscheid van groep 8! Ook mij leek dit een erg leuk en origineel cadeau. Daarom ben ik dan ook naar de website gegaan. Vervolgens heb ik daar allerlei voorbeelden zitten te bekijken van anderen, die ook een tijdschrift hadden laten maken voor afscheid groep 8. En dit zag er super uit! Sommigen hadden als voorkant gekozen voor een groepsfoto met zijn allen. Anderen hadden een voorkant speciaal laten ontwerpen, met van iedere leerling een aparte foto en bij elkaar gephotoshoped.

De inhoud van het afscheidscadeau

Alles vond ik er prachtig uit zien. En daarom zijn wij dan ook gestart met het ontwerpen van een tijdschrift bij Jilster. Ik heb een gratis account aangemaakt en vervolgens kon ik beginnen met het ontwerpen. Vervolgens ben ik begonnen met de inhoudsopgave, om te gaan bedenken welke onderwerpen en dingen ik er het beste in kon gaan verwerken. In voorbeelden zag ik allerlei leuke dingen zoals interviews met kinderen en met de juf. Verder dingen zoals verhalen die niemand uit de klas voorlopig zal vergeten. En ook de ouders zijn aan het woord gekomen.

Al met al is het uiteindelijk een hartstikke leuk afscheidscadeau groep 8 geworden. Daarvoor kun je dus het beste naar Jilster.nl toe gaan!