Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Moerenbout.nl

Moerenbout.nl is een leverancier van bevestigingsmaterialen en ijzerwaren. Wij zijn een gedreven bedrijf met een enthousiast team dat haar vak verstaat. Bij Moerenbout.nl staan we garant voor de snelle en betrouwbare levering en producten van uitstekende kwaliteit. Ons uitgebreide assortiment bouten en moeren wordt regelmatig vernieuwd en aangevuld met nieuwe bevestigingsmaterialen.

Afhankelijk van de te verbinden materialen en de benodigde belastbaarheid, heeft u meerdere keuzes in het type bout dat u gaat gebruiken. Ieder type is in verschillende materialen en maten verkrijgbaar. Kies desgewenst voor roestvaststaal, een verzinkt of een messing product. Met een ring van de juiste maat voorkomt u dat de verbinding in het materiaal wordt getrokken.

Ons assortiment van bouten en schroeven is groot en kent veel variatie. De enorme diversiteit in types en maten bouten, zorgen ervoor dat u altijd het beste product voor uw klus kunt vinden. U hebt de keus tussen onder andere de binnen zeskantbouten, de buiten zeskantbouten en ook de bijzondere bouten. Met een bout zet u verschillende materialen op een veilige, betrouwbare en stevige manier vast.

Indien het uiterlijk van belang is in uw afwerking, is een dopmoer heel geschikt en voorziet het uw product van een gladde afwerking. Wilt u de verbinding eenvoudig en regelmatig kunnen bijstellen, dan kiest u beter voor een vleugelmoer. Voor het vastlassen van de onderdelen, kiest u voor één van de verschillende typen lasmoeren. Een zeskantbout zorgt voor een stevige verbinding, die u met de juiste moer goed vastdraait.

Een houtdraadbout is gemaakt van verzinkt staal en heeft grof draad. De metrische maat van de bout kan verschillen, maar kan aangepast worden op uw aanvraag. Deze bouten zijn erg geschikt voor het monteren van zware objecten aan betonnen muren in combinatie met de juiste plug. Ook kunt u deze bout bijvoorbeeld gebruiken om buitenlampen en vlagstokhouders vast te maken in bakstenen. In combinatie met de juiste plug zorgt deze bout voor een muurvaste verbinding.

https://moerenbout.nl/

Gerelateerde artikelen

Toch een naar de autoverhuur in Heerlen met een elektrische auto

Je eigen gepersonaliseerde luxe verpakking dozen bij Luxe verpakking dozen.

Het 7s dimensies model