Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Leuke uitjes voor 6 personen

Nu het weer een beetje beter wordt en we allemaal weer langzaam meer en meer mogen, willen we niks liever dan gezellig weer met onze vrienden of collega’s eropuit. Dat lang verwachte teamuitje of die vrienden dag moeten er nu echt een keer van komen. Als je het uitje helemaal goed wilt beginnen dan kan je een 6 persoons auto huren. Zo is er maar 1 bob en kunnen jullie gezellig samen de hele dag op pad gaan.

 

Een escaperoom

Zijn jullie echte spanningzoekers en houden jullie wel van een spannende en leuke uitdaging? Dan is een escaperoom echt iets voor jullie. In 60 bloedstollende minuten moeten jullie door middel van het oplossen van puzzels en raadsels de uitgang van de kamer zien te vinden. Dit klink misschien simpel, maar onder tijdsdruk kan dit best nog wel lastig zijn. Als jullie zenuwen van staal hebben, het hoofd gemakkelijk koel kunnen houden en met plezier puzzels oplossen, dan is dit zeker een uitje voor jullie.

 

Een rondvaart door de stad

Willen jullie toch iets minder spanning dan kan een leuke rondvaart ook een goed idee zijn. Kies bijvoorbeeld voor een rondvaart door Utrecht. Je kan een rondvaart zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Je kan kiezen voor een boot met of zonder gids. Je kan zelf kiezen voor een boot waar er lekkere borrelhapjes worden geserveerd onder het genot van een drankje en muziek. Voor mensen die graag een stad willen zien, maar niet zo graag lopen is dit het ideale uitje!

 

https://autoverhuurdemulder.nl/6-persoons-auto-huren/