Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

De beste printers voor elke situatie

Bij KBA Metronic hebben we veel verschillende diensten. Van coding en marking tot softwaresystemen. Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring op gebied van coding en marking en nog veel meer. Al onze apparaten staan bekend om de hoge mate aan kwaliteit. Dankzij deze kwaliteit kunt u veelvoudig gebruik maken van de apparaten. Onze apparaten worden gemaakt in Duitsland en dragen daarom de slogan ‘Made in Germany’.

Een van onze systemen is de QR-code printer. Een QR-code wordt gebruikt om informatie op te slaan die uitgelezen kan worden door een mobiele telefoon, smartphone of tablet. De QR Code “Quick Response Code” zijn een verbetering op de traditionele barcode. Met QR-codes kunnen 4296 tekens weergegeven worden in een 2d barcode. Natuurlijk wilt u dat de informatie allemaal klopt. Daar zorgen wij voor.

Een ander systeem waar u ook gebruik van kunt maken is een DOD-printer. Coderen met Drop-on-demand-systemen (DOD) is ideaal wanneer het voor u belangrijk is dat variabele data direct aan de productielijn met hoge resolutie worden geprint. Deze diensten worden bewezen met de BetaJET-systemen. BetaJET-systemen bieden u naast de beste printresultaten ook een zeer hoge mate van betrouwbaarheid voor de dagelijkse productie. Het assortiment van Koenig & Bauer Coding beschikt over passende modellen voor alle toepassingen, zodat ook aan uw individuele coderingseisen wordt voldaan.

Globale markten vereisen een hoge mate van dynamiek in alle aspecten van de onderneming – van productinnovatie, moderne productiemethoden, betrouwbaar kwaliteitsbeheer tot uitgebreide klantenservice. Als toonaangevende onderneming voor hoogwaardige coderingssystemen biedt Koenig & Bauer Coding hier een doorslaggevend voordeel.

Onze jarenlange ervaring en onze maximale betrokkenheid bij de continue ontwikkeling op alle terreinen bieden de zekerheid voor doelgerichte marktoriëntatie, optimale productkwaliteit en competente serviceverlening en advisering – ook voor de eisen van morgen. Zelfs de beste producten en persoonlijke betrokkenheid vormen een ervaarging voor onze klantnabijheid. Wij ondersteunen u altijd graag vanuit onze verkoop- en servicevestigingen, wereldwijd.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/