Duurzaam Vandaag
Image default
Beauty en verzorging

Iedereen kan er goed uitzien met Botox

Wie droomt er nu niet van om er net zo mooi uit te zien als bijvoorbeeld Angelina Jolie? Zij heeft mooie grote ogen en volle lippen. Aan de maat van je ogen kun je niet veel doen maar je kunt wel je lippen opvullen met fillers. Pas wel op dat je niet doorschiet met het opvullen van je lippen. Het moet er wel een beetje natuurlijk uitzien en het moet bij de rest van je gezicht passen.  

De huid gaat door het natuurlijk verouderingsproces er kwalitatief op achteruit. Dit komt door het verlies aan elasticiteit door een verminderde hoeveelheid elastine in je huid. Ook het eiwit collageen slijt door vaak dezelfde beweging te maken. Als je vaak een frons trekt in je voorhoofd blijf je dit zien. Deze frons wordt regelmatig behandeld in de Botox klinieken.

Botox klinieken bieden ook steeds vaker ooglidcorrectie voor de bovenoogleden aan. Dit is een kleine chirurgische ingreep voor overhangende oogleden. Na deze ingreep wordt de blik van deze mensen direct een stuk opener en men ziet er gelijk veel minder moe uit. Het is een groot effect dat met deze kleine ingreep wordt bereikt.

De huidveroudering wordt ook negatief beïnvloed door een ongezonde levensstijl. Je kunt er zelf best nog wel wat aan doen om er tot op gevorderde leeftijd er nog jong uit te zien. De allerslechtste gewoonte, die je achterwege zou moeten laten voor een mooie huid, is roken. Door te roken wordt de doorbloeding in je huid een stuk slechter en dat laat zijn sporen na. Dus begin er niet aan of stop er direct mee om je huid een plezier te doen.

Voor de rest kun je zorgen dat je gezond eet en voldoende rust neemt. Vooral stress moet je zien te voorkomen.

http://www.faceland.nl