Duurzaam Vandaag
Image default
Banen en opleidingen

Eerste en belangrijkste

werk zoeken

Geloof het of niet, er zijn goede antwoorden op deze vragen. Als u, net als andere scanners die ik heb ontmoet, denkt dat de situatie hopeloos is, wachten u aangename verrassingen. Eerst en vooral, als scanners niet het gevoel hebben dat ze zich tot een bepaald gebied moeten beperken, verdwijnen negentig procent van hun problemen!

Wat is een scanner zijn?

Scanners zijn dol op lezen. Ze houden ervan om zichzelf te schrijven. Ze houden ervan om verschillende gadgets te repareren en uit te vinden, projecten te ontwikkelen en verschillende zakelijke ondernemingen te ontwikkelen, ze houden van koken, zingen en uitstekende vriendelijke feesten organiseren. Let op: ik zeg niet “of” omdat scanners niet het ene of het andere kiezen, ze vinden beide leuk. De scanner kan enthousiast worden over het leren bridgen of cricket spelen, maar als het goed begint te worden, koelt het af en het is helemaal niet zeker dat het ooit nog een keer zal willen doen. Een bekende scanner toonde me trots een badge op mijn borst met het opschrift: “Ik heb dit eerder gedaan.”

De wereld voor scanners is een grote banketbakkerij, boordevol wonderlijke verleidingen, en scanners willen maar één ding: alle snoepjes pakken en in hun zakken stoppen.

Klinkt goed, toch? Het probleem is dat scanners in de snoepwinkel verhongeren. Het lijkt hen dat ze maar één soort snoep mogen meenemen. Maar ze willen het hele assortiment! En als ze toch met geweld een keuze maken, zullen ze altijd ontevredenheid voelen. In de regel selecteren scanners echter helemaal niets, en dat maakt hen ook niet blij.

Ze hadden veel meer geluk in hun kinderjaren. Op school had niemand bezwaar tegen de veelheid aan interesses, omdat elke schooldag al verschillende vakken omvat. Maar middelbare scholieren en afgestudeerden wachten al op een keuze, en vanaf die tijd beginnen de scanners het moeilijk te krijgen.

De publieke opinie is heel categorisch: als je alles vastpakt, word je nergens een goede specialist in. Je blijft voor altijd een amateur, een oppervlakkig persoon – en je zult nooit een waardige carrière maken. Zo wordt de scanner, de schooljongen van gisteren die veel belofte toonde en met enthousiasme studeerde, plotseling als een mislukking beschouwd.

https://www.vindazo.be

Gerelateerde artikelen

Maak gebruik van websites als itprogrammeur.com

Vacature voor .NET developer Twente

Dit kun je verwachten van het salaris van een procesoperator