Duurzaam Vandaag
Image default
Auto's en Motoren

Uw bedrijfswagen verkopen is zo gebeurd met behulp van deze dealer

Heeft u een auto in uw bezit die eigenlijk compleet overbodig is en nooit meer wordt gebruikt? Dan is het verstandig om deze te verkopen. U bent immers verlost van de belastingen, u krijgt de beschikking over meer ruimte in uw wagenpark én u ontvangt geld voor de wagen. Om uw voertuig snel te verkopen, is het raadzaam om een professionele dealer in te schakelen. Zo beschikt Verkoopsneluwauto.nl over een uitgebreide website waarop zij diverse auto’s plaatsen. Of u nu een particulier voertuig of een bedrijfswagen wilt verkopen, zij zijn bereid om uw wagen over te kopen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit bedrijf? Lees dan wat zij voor u kunnen betekenen!

Volg het stappenplan voor het verkopen van uw wagen

Deze dealer maakt gebruik van een vast stappenplan. Allereerst geeft u uw eigen gegevens en die van uw auto door via de telefoon of via hun website. Vervolgens gaan de deskundige medewerkers van dit bedrijf uw wagen taxeren, zodat zij een bod kunnen uitbrengen. Wanneer u akkoord gaat met het bod, wordt uw wagen spoedig opgehaald op de door u aangegeven locatie. Alle betalingsverplichtingen en papieren worden in orde gemaakt, waarna u officieel uw auto heeft verkocht. Zeker wanneer u ondernemer bent en over een (te) groot wagenpark beschikt, is het prettig dat u zo eenvoudig uw bedrijfswagen kunt verkopen. Voordeel is dat het bod van deze dealer vaak vrij hoog ligt, bovendien is de betaling vrijwel direct geregeld.

Schakel de specialist in

Wilt u uw bedrijfswagen verkopen aan Verkoopsneluwauto.nl? Breng dan direct een bezoek aan hun website en vul de gegevens van uw auto in. Zodra zij in het bezit zijn van alle gegevens, schakelen zij direct hun professionele taxateurs in. Deze taxateurs brengen snel een bod uit op het voertuig, waarna de onderhandelingen van start gaan. Heeft u verder nog vragen aan deze dealer? Neem dan contact met hen op via hun telefoonnummer.

https://www.verkoopsneluwauto.nl/