Duurzaam Vandaag
Image default
Auto's en Motoren

Professionele hulp bij de scootertheorie krijg je van Gelijk Geslaagd

Wil jij graag een scootertheorie cursus volgen want kan je de hulp van een professioneel wel gebruiken bij het aanleren van zoveel saaie theorie? En wil je het liefst meedoen met een cursus waarbij het allemaal lekker snel gaat, waar je dus niet enorm veel van je tijd aan kwijt bent? Wij hebben die cursus! Wie wij zijn? Wij zijn Gelijk Geslaagd en zorgen ervoor dat jij met twee dagen het scooter theoriecertificaat in je handen hebt.

Niets lekkerder dan binnen twee dagen kunnen slagen toch? Dat vinden wij nou ook en daar gaan wij tijdens de scooter theoriecursus samen met jou ons stinkende best voor doen! Wij hebben de beste docenten in dienst. Ervaring, geduld en de beste opleiding, dat hebben ze stuk voor stuk in huis. Het zijn docenten die jou op een ontspannen manier alle theorie uitstekend uit kunnen leggen. Zolang jij je koppie erbij houdt en goed oplet tijdens de les zal je met gemak alle theorie tijdens de les leren. Kom je er even niet uit of vind je bepaalde theorie toch best lastig? Geen zorgen, de docent heeft meerdere handige ezelsbruggetjes en tips paraat, speciaal voor die lastige lesstof. Want jij bent niet de enige die bepaalde stof als lastig ervaart. Maar met onze ezelsbruggetjes en tips komt het ook met die stof helemaal goed!

Indeling van de 2 cursusdagen

Of jij nu de scooter theorie in Rotterdam komt volgen of elders, overal is de cursus hetzelfde ingedeeld. Op zondag begint de training om 12 uur. Je krijgt les, persoonlijke begeleiding en tijd om te oefenen met oefen examens tot 18 uur. Tussendoor krijg je van ons een heerlijk complete lunch aangeboden. Wanneer je thuis komt hoef je niet nog aan de studie, je kan even lekker relaxen en voorbereiden op de volgende dag. Maandag, de volgende ochtend, verwachten we je namelijk weer in ons trainingscentrum. De dag start om 7 uur. We nemen 2 uurtjes de tijd voor het herhalen van de theorie, om 9 uur vertrekken we allemaal naar het CBR. Maak je examen, denk aan alles wat de docent jou heeft geleerd en slaag direct!

https://www.gelijkgeslaagd.com/