Duurzaam Vandaag
Image default
Auto's en Motoren

GPS tracking is de toekomst

Altijd weten waar uw auto zich bevindt? Of voelt u zich meer op het gemak als u weet waar de machines zijn? Jaarlijks worden er helaas nog veel auto’s, scooters, motoren, machines en boten gestolen. Door een GPS tracker in het object te installeren, bent u altijd op de hoogte van de actuele locatie en wordt u medegedeeld wanneer het voertuig gestolen wordt of een veilige zone verlaat.

 

Werking GPS tracking

Het woord ‘GPS tracking’ zegt al veel over de werking van het systeem. Door middel van GPS signalen meet de GPS tracker een locatie en verstuurt die gegevens via GPRS door naar een online account. Hier kunt u op een kaart zien waar de auto, scooter, motor of ander object zich bevindt. Inclusief straatnamen en de mogelijkheid om direct de straat te bekijken via Google Maps.

GPS tracker voor objecten met voedingsspanning

TrackJack beschikt over meerdere GPS trackers. Voor objecten met voedingsspanning, zoals auto’s, scooters, motoren, machines etc. wordt de GPS tracker aangesloten op de accu van het voertuig en op het contact. Wordt het voertuig verplaatst zonder dat het contact aan staat, krijgt u daar een melding van. Ook wanneer het voertuig een ingestelde veiligheidszone verlaat, wordt u op de hoogte gesteld via een notificatie. U kiest een servicepakket dat aansluit bij uw wensen en behoeften en ontvangt minimaal 2 locaties per dag tot volledige rittenregistratie, afhankelijk van het door u gekozen pakket.

 

GPS tracker met batterij

Voor objecten zonder voedingsspanning, bijvoorbeeld containers, aanhangers en materieel, bestaat er een GPS tracker met extreem krachtige batterij. De batterij gaat tot 5 jaar mee zonder te wisselen en is vanwege de werking ervan moeilijk op te sporen voor criminelen. U ontvangt 1, 2, 4 of 12 keer per dag een locatie met huidige locatie van het GPS tracking systeem.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/