Duurzaam Vandaag
Image default
Auto's en Motoren

Fietsenmaker Veenendaal nodig?

JZ Fietstechniek is jouw fietsenmaker in Veenendaal. Je kunt hier namelijk niet alleen terecht voor de standaard reparaties, zoals remmen of verlichting, maar ook voor het onderhoud van bijvoorbeeld je elektrische fiets. JZ Fietstechniek is van alle markten thuis en kan elke fiets in topconditie houden. Je kunt je fiets dus gerust langsbrengen voor kleine en grote reparaties of de reguliere servicebeurt. Heb je een mountainbike, ATB of racefiets? Ook dan kun je terecht bij JZ Fietstechniek.

Fietsenmaker Veenendaal voor e-bikes

JZ Fietstechniek in Veenendaal is dé fietsenmaker in Veenendaal gespecialiseerd in e-bikes, bekijk hier meer informatie. E-bikes zijn populairder dan ooit. Niet alleen voor woon-werkverkeer, maar ook voor vakantie zijn de e-bikes zeer populair geworden. Ze geven de vrijheid van een auto, zonder steeds de auto op lastige plekken te moeten parkeren. Bij JZ Fietstechniek snappen ze dat en daarom bieden ze hier verschillende merken elektrische fietsen aan van diverse merken, zoals Sparta, Batavus, Gazelle en Cortina. Wist je trouwens ook dat het mogelijk is om een gewone fiets om te bouwen tot elektrische fiets? Bij JZ Fietstechniek doen ze dat! Als je al een prettige fiets hebt, waar je aan bent gehecht, maar wel een duwtje in de rug kunt gebruiken, kun je deze fiets voordelig laten ombouwen tot een elektrische fiets. Dit kan bij bijna elke fiets, dus zelfs sportfietsen, tandems, driewielfietsen en bakfietsen! Bespreek de mogelijkheden op locatie, zodat de fietsenmakers precies weten wat jij verwacht.

Fietsonderhoud

Fietsonderhoud is nog nooit zo gemakkelijk geweest. JZ Fietstechniek weet namelijk precies hoe druk iedereen is tegenwoordig en komt je daarom graag tegemoet. Dat wordt gedaan door middel van de handige haal- en brengservice. Wanneer je dus geen tijd hebt om je fiets weg te brengen voor een reparatie, laat je deze gemakkelijk ophalen, repareren en terugbrengen. Zo heb jij zelf geen omkijken meer naar de reparatie van je fiets en kun je weer snel de weg op. Alle fietsen worden perfect gerepareerd. Ben je op zoek naar een nieuwe fiets, dan is dat ook mogelijk. Online kun je fietsen bestellen bij fietsenwinkel.nl. Deze aankoop kun je vervolgens ophalen in de fysieke winkel en helemaal op jouw wensen laten afstemmen. Dus kom langs!

 

Gerelateerde artikelen

Ga voor topkwaliteit en kies voor Xenon Lampen

De huur van een auto interessant?

Het theorie examen