Duurzaam Vandaag
Image default
Auto's en Motoren

De rittenregistratie voor koeriers scheelt veel tijd

Voor een bedrag van maar drie euro en vijvennegentig cent per maand heb jij al een snelle rittenregistratie voor koeriers. Dat bedrag is het niet waard om zelf aan de slag te gaan met al die gegevens. Waarschijnlijk ben jij een aantal  minuten aan het werk en heb je dat bedrag alweer terug verdient. Daarom is het zeker geen onverstandige keuze om deze mogelijkheid te laten liggen en gebruik te maken van de  rittenregistratie voor koeriers. Met deze manier kan je zo bijhouden waar alle auto’s zijn gewest zonder dat je hier zelf een omkijken naar hebt. Je bespaart dus energie en veel tijd terwijl alles gewoon wordt geregeld voor je. De auto’s van de koeriers hebben dan allemaal een eigen GPS tracker.

 

GPS tracker

De rittenregistratie voor koeriers gebeurt dus via een GPS tracker die via een app per auto kan worden bekeken. Je ziet waar de auto op dit moment rijdt, maar je kunt ook zien waar de auto’s is geweest en hoeveel tijd de auto aan het rijden is. Door middel van de tracker zie je de exacte gegevens allemaal in een duidelijk overzicht. Dit maakt het voor jou een stuk gemakkelijk om hen te controleren, maar ook om jezelf een hoop werk te besparen wanneer je weer alle gegevens van de koeriers bij elkaar moet verzamelen.

 

Belastingdienst

Omdat de belastingdienst alle zakelijke automobilisten verplicht om de gegevens door te geven, weet je dat de gegevens toch een keer moeten worden bekeken. Maar dit is niet een heel eenvoudige klus. Zeker niet wanneer je veel bedrijfswagens hebt. Je kan er zo een hele dag aan kwijt zijn om alle gegevens te verzamelen, maar door middel van de rittenregistratie voor koeriers is dit verleden tijd en heb je hier geen last meer van.