Duurzaam Vandaag
Image default
Auto's en Motoren

Chiptuning Breda 101

Chiptuning is het proces van softwaremodificatie binnen de ECU, met als doel het optimaliseren van de motorprestaties, wat tot uiting komt in een toename van het aantal pk’s, en misschien wat belangrijker is – het verbeteren van het koppel, het brandstofverbruik en schonere emissies. In de omgeving van Breda zijn verschillende bedrijven gespecialiseerd in chiptuning.

Hoe gaat chiptuning in zijn werk?

Het proces omvat voornamelijk het diagnosticeren van de huidige staat van het voertuig, het testen van de dyno en het uitlezen van parameters en het motorvermogen in de oorspronkelijke staat. Dit wordt gevolgd door softwaremodificatie, gevolgd door het onderzoeken van de verkregen resultaten en controleren of alles juist verlopen is. CTS Chiptuning in Breda is zeer betrouwbaar en lost al uw problemen op. Uw auto loopt soepeler en beter dan v0orheen.

Hoe lang duurt het chiptuning in Breda?

Het proces van professioneel voltooide chiptuning duurt gemiddeld 4 uur. Houd er rekening mee dat elke auto individueel is afgesteld en vaak herhaaldelijk moet worden getest tot het perfecte resultaat wordt bereikt. Wanneer u nar CTS Chiptuning komt, kunt u gewoon op uw auto wachten. Komt u uit Breda om uw auto te laten tunen,  dan kunt u in de omgeving heerlijk wachten op uw vernieuwde voertuig.

 

Is chiptuning schadelijk voor de motor?

Nee, tenzij het onprofessioneel wordt gedaan met slechte tools en slechte kaarten. Stage 1 chiptuning gebeurt binnen de veiligheidslimieten en is 100% betrouwbaar en garandeert een lange levensduur van de motor. Betrouwbaarheid staat voorop bij het chiptuning in Breda.

https://www.cts-chiptuning.com/chiptuning-breda