Duurzaam Vandaag
Image default
Auto's en Motoren

Bij deze stuurhuis specialist bent u verzekerd van kwaliteit

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van stuurhuizen? Bij Hans de Haas Auto-Onderdelen weet u zeker dat u goed geholpen wordt. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het reviseren van stuurhuizen. Hierbij maakt het niet uit welk automerk u heeft. Deze stuurhuis specialist reviseert namelijk stuurhuizen voor alle automerken. Wanneer u kiest voor de service van deze specialist, bent u zeker van goede kwaliteit. Dit bedrijf maakt namelijk alleen gebruiken van kwalitatieve onderdelen waar zij zelf voor 100% achter staan. Hierdoor weet u zeker dat uw stuurhuis een lange levensduur heeft. Om u deze kwaliteit te garanderen, ontvangt u bij Hans de Haas Auto-Onderdelen een uitgebreide garantie op alle onderdelen.

 

Profiteer van een snelle service

Met ruim 25 jaar ervaring in auto-onderdelen, weet u zeker dat u bij dit bedrijf goed geholpen wordt. Dit blijkt mede uit het feit dat dit bedrijf bijna alle nieuwe klanten voor de lange termijn aan hen weet te binden. De medewerkers van dit bedrijf beschikken over een ruime kennis op het gebied van auto-onderdelen en de revisie ervan. Met onderdelen die altijd op voorraad zijn, bent u zeker van een snelle service. Zo is de revisie van uw stuurhuis bij deze specialist binnen één dag geregeld.

 

Ontdek hoe dit bedrijf u nog meer van dienst kan zijn

Naast de revisie van een stuurhuis, is deze specialist u ook graag van dienst voor de revisie van een stuurkolom, stuurpomp, dynamo en meer. In de goed uitgeruste werkplaats worden ingeruilde onderdelen deskundig gedemonteerd en gereviseerd. U zult het verschil tussen een gereviseerd onderdeel en nieuw onderdeel niet zien en uiteraard ook niet merken. Alle gereviseerde onderdelen worden namelijk uitvoerig getest. Heeft u vragen over de diensten van Hans de Haas Auto-Onderdelen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice.

 

https://www.hansdehaas.nl/