Duurzaam Vandaag
Image default
Auto's en Motoren

Alles over de NewMotion Home Advanced laadpaal

Het vinden van een geschikte laadpaal voor jouw situatie kan lastig zijn. In deze blog geef ik je informatie over de NewMotion laadpaal. Deze is onderdeel van Shell. Het is dé ideale laadpaal voor thuis.

Wat heeft de NewMotion laadpaal met Shell te maken?
Shell Recharge is een bedrijfsonderdeel van Shell. Hiermee wil Shell de overstap naar elektrisch rijden voor consumenten makkelijker maken. Shell Recharge biedt snellaadpunten aan op Shell-stations in Nederland, daarnaast bieden ze met een laadpas en app eenvoudig toegang tot een breed netwerk van meer dan 200.000 laadpunten in heel Europa. Ze bieden ook laadpunten aan voor thuis. Dat is waar ik het in deze blog over heb, NewMotion laadpalen.

Wat is een NewMotion laadpaal?
Shell heeft twee soorten laadpalen: de NewMotion Home Connect en de NewMotion Home Advanced. Deze laadpalen zijn ideale laadpalen voor thuis. De Advanced is een luxere versie dan de Connect. In deze blog bespreek ik de Advanced versie. Om van al deze voordelen te genieten, moet je bij de Advanced laadpaal wel een verplicht abonnement van €4,- per maand afsluiten.

Voordelen NewMotion Home Advanced:

  • Handige app
  • Gastgebruik berekenen
  • Load balancing
  • Meerdere kleuren
  • Laadpaal of laadpuntmuur
  • Samenwerking zonnepanelen
  • 24/7 service Shell

Deze laadpaal maakt je eigen laadgeschiedenis, energieverbruik én kosten inzichtelijk in een app. Daarnaast heb je de mogelijkheid om gastgebruik automatisch door te berekenen. Ook kun je load balancing gebruiken op piekmomenten in je stroomverbruik te voorkomen. De laadpaal kan samenwerken met je eigen zonnepanelen. Hierdoor kun je 100% groen rijden. Omdat je een abonnement hebt, kan je Shell 24/7 bereiken voor hulp. De paal beschikt over alle gemakken en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

NewMotion iets voor jou?

Nu weet je wat de NewMotion Home Advaced laadpaal inhoudt, maar is het iets voor jou? Dat kun je zelf misschien lastig inschatten.  Neem daarom contact op met de experts van Laadpaal Today, zij weten precies welke laadpaal bij jou past.

Sidenote: de paal heet op LaadpaalToday nog wel NewMotion, maar bij Shell al niet meer. Het is allemaal veranderd naar dat Recharge. Op de site heten de laadpalen nu ewoon connect en advanced. Daarom heb ik het op deze manier geschreven.