Duurzaam Vandaag
Image default
Alarmsysteem

Safety first: tips van de slotenmaker

Wie kan jou beter adviseren wat betreft de veiligheid van je huis dan een professionele slotenmaker? Door jarenlange ervaring is Lock Secure binnen huisbeveiliging en slotreparaties adviseren wij je graag vanuit onze expertise. Zoals de naam al zegt, zorgen wij voor veilige sloten en met onze 24-uurs service rijdt onze slotenmaker Den Haag of een andere stad binnen op het moment dat je ons nodig hebt. Onder het mom van “better safe than sorry” hebben we een lijst opgesteld met tips en tricks met betrekking tot veiligheid. Of je nu een starter ben of al jarenlang huiseigenaar bent, met onze adviseren willen we je geheugen opfrissen en de laatste tips meegeven om je huis en je huisgenoten veilig te houden.  

Begin met het beoordelen van de buitenkant van je woning om ervoor te zorgen dat er geen kapotte ramen of toegang tot je eigendom is via garages of serres. Vergrendel gereedschappen en items zoals ladders weg.

Vraag een doorgelichte, geïnspecteerde en gekwalificeerde slotenmaker om je deur- en raambeveiliging te controleren (inclusief binnendeuren naar serres en garages) om ervoor te zorgen dat al je ramen en deuren de meest geschikte sloten hebben, ze bevinden zich in goede staat, zijn goed geplaatst en voldoen aan je verzekeringseisen.

Opportunistische dieven kunnen vaak huizen benaderen die eruit zien alsof niemand thuis is, dus overweeg een aantal lichttimers in het huis te plaatsen, zodat het lijkt alsof er iemand thuis is. Installeer lichttimers rond het huis om inbrekers af te schrikken.

De schemering tot zonsopgang of sensorverlichting aan de voor- en achterdeur van je huis zal potentiële dieven afschrikken en je helpen toegang te krijgen tot je huis in het donker. Gebruik daarom thuis lichtsensoren. Een goed verlichte woning met sensorlampen zal inbrekers afschrikken.

Alarmen kunnen zeer effectief zijn, maar je moet de code regelmatig wijzigen om er maximaal van te profiteren. Mocht je gebruik maken van een beveiligingsalarm, vergeet dan niet om de code van je huisalarmsysteem regelmatig te wijzigen. 

Zijruiten in een huis kunnen worden verbrijzeld om sleutels te bereiken en toegang te krijgen, dus overweeg om versterkt glas toe te voegen of misschien zelfs het raam te blokkeren. Decoratieve roosters en balken kunnen ook de veiligheid van een huis enorm verbeteren zonder nadelig te zijn voor de esthetiek. Om die reden adviseren wij om je ramen te beveiligen met een veiligheidsrooster.

Thuiskluizen worden ook steeds populairder, dus misschien wilt je overwegen een gespecialiseerde slotenmaker te vragen om een ​​kluis te specificeren en te installeren. Lock Secure kan je helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Terwijl je je beveiliging evalueert, is het ook de moeite waard om te overwegen wanneer je sleutels voor het laatst zijn vervangen, ongeacht of eigenaars of huurders uit het verleden nog steeds toegang tot je huis hebben en of iemand zonder je medeweten kopieën van je sleutels heeft gemaakt. Als je je zorgen maakt, vraag dan een professionele slotenmaker om je sloten te vervangen en in een gepatenteerd systeem te passen, waarbij sleutels alleen gekopieerd mogen worden met een bewijs van eigendom

Overweeg je eigen invloed op het beveiligingsniveau van je huis en zorg ervoor dat je geen aan slechte gewoonten hebt, zoals het achterlaten van sleutels in sloten. Simpele tips zoals het altijd instellen van alarmen, het regelmatig wijzigen van codes en het vergrendelen van een zij- of achterpoort kunnen een groot verschil maken en een aanval afbreken.

Zorg ervoor dat je een slot van goede kwaliteit koopt om je tuinhuisje en de inhoud ervan te beschermen, als je die hebt. Laat ons je adviseren over welke sloten hier het meest voor geschikt zijn. Zeker niet ieder slot voor tuinhuisjes is hiervoor geschikt.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag