Duurzaam Vandaag
Image default
Aanbiedingen

Wat is een deurbeslag?

Deurbeslag is de perfecte oplossing voor uw huis. Ze zijn eenvoudig te installeren en verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren.

Een deurkruk is een apparaat dat wordt gebruikt om een deur te openen en te sluiten. Het kan een hendel, knop of drukplaat zijn.

Het meest voorkomende type deurkruk is de deurkruk. Dit type handvat bestaat uit twee delen: de lange arm en de korte arm. De lange arm is bevestigd aan de deur en de korte arm is bevestigd aan het frame van de deur. Als je eraan trekt, zal de lange arm van je af bewegen en je deur openen. Op de website van Weijntjes deurbeslag vind je alle soorten deurklinken.

Het tweede type handvat wordt een knop of drukplaat genoemd. Dit type handgreep bestaat uit één onderdeel: een ronde knop die uit je deurkozijn steekt. Je kunt aan deze knop draaien om je deur te openen of erop drukken om hem te sluiten

Een deurkruk is een apparaat dat wordt gebruikt om een deur te openen en te sluiten. Het kan een hendel of een knop zijn.

Het meest voorkomende type deurkruk is de deurkruk, die aan de zijkant van de deur wordt gemonteerd en naar beneden wordt gedrukt om deze te openen. Knopgrepen zijn aan de voorkant van de deur gemonteerd en gedraaid om deze te openen.