Duurzaam Vandaag
Image default
Aanbiedingen

Waarom kiezen voor boxsprings met opbergruimte?

 

Steeds meer beddenverkopers bieden ze aan: Boxsprings met opbergruimte. Een bekend fenomeen dat steeds meer vraag naar dit type bed heeft veroorzaakt. Maar wat is nu de reden van deze toename? Is dat de kwaliteit van de bedden? Het gemak van spullen opruimen en opbergen. Het tekort aan mooie en bijpassende kasten of een afname in ruimte in de slaapkamer. Er kunnen namelijk veel redenen zijn om te kiezen voor een boxspring met opbergruimte.

 

De oplossing voor een kleine kamer

Veel studentenkamers zijn erg klein en om dan ook nog eens een grote kast in de kamer te zetten zorgt ervoor dat je nog minder ruimte hebt. Een opberg boxspring kan dan ineens wel heel interessant worden. Je kunt hetzelfde aantal spullen in een steeds ruimere kamer kwijt. Zo heb je toch ineens de ruimte in dezelfde vierkante meter. Met een boxspring van 140×200 kun je dan ineens wel die bank neerzetten of kun je nog een mooi bureau plaatsen. Het biedt extra voorzieningen en diverse voordelen voor jouw slaapkamer.

 

Minder hout benodigd

Als we kijken naar het duurzame aspect is het vooral een voordeel voor het kappen van bomen. Doordat er straks minder kasten hoeven te worden gemaakt en verkocht, is er ook minder hout nodig om deze kasten in elkaar te zetten. Tuurlijk, voor de boxsprings is ook hout benodigd, maar overall is dat nog altijd een stuk minder dan het hout dat nodig is voor een kledingkast.

 

Je slaapkamer opgeruimd houden

Als je meer spullen dan ruimte hebt, is een opberg boxspring de ideale manier om extra ruimte te creëren. Je kunt je kamer beter opgeruimd houden en op deze manier hoef je ook geen spullen meer weg te gooien. De extra ruimte zorgt voor het behouden van spullen die je anders wellicht al had weggegooid. Leg deze wellicht wat meer verstopt in de boxspring, zodat je er niet telkens tegenaan hoeft te kijken.