Duurzaam Vandaag
Image default
Aanbiedingen

Voordelen kleine keuken

Voordelen kleine keuken

De open keukenrekken trend bestaat al een paar jaar, maar eerlijk is eerlijk: het lijkt geen teken van vertraging te vertonen. Hoewel het zeker niet een look is die voor iedereen werkt, kan het een geweldige optie zijn als u een frisse, moderne sfeer in uw ruimte wilt brengen. Het hebben van een kleine keuken heeft vele voordelen.

  • Het is flexibeler

Geloof het of niet, maar een kleine keuken die open is iets waar je gemakkelijk aan kan beginnen. Begin gewoon met het verwijderen van de kastdeuren. Zo kan je zien of het open schap voor je werkt. Zo ja, dan kun je er uiteindelijk voor kiezen om je kasten te vervangen door echte open kasten, waardoor de kleine keuken ruimer lijkt.

  • Probeer een combischotel

Zelfs als je zeker weet dat je open schappen wilt proberen, hoeft je niet alle schappen in de keuken open te maken. Overweeg om een combinatie van open rekken en gesloten kasten te proberen voor de ultieme opslagflexibiliteit. Je kan een paar gesloten kasten houden om de rommel te ordenen en open rekken gebruiken voor de rest van de ruimte. Open rekken zijn ook een goede optie als je een vreemde, onbruikbare ruimte in je kleine keuken hebt. Deze aangepaste rekken rond het deurkozijn voegen heel wat opbergruimte toe in een gebied dat anders verloren zou zijn gegaan.

  • Budgetvriendelijke oplossing

Als je ooit hebt gedaan een keuken renovatie, weet je dat kasten vaak een van de grootste kosten. Echter, gaan met een open rekken plan in e kleine keuken kan eigenlijk bespaar je heel wat geld. Het kan zelfs goed werken als een interim-oplossing, als je weet dat je uiteindelijk zou willen gesloten kasten, maar kan niet helemaal veroorloven de upgrade nog niet, installeer goedkope open rekken.

Naast het regelen van de keuken is het ook van belan de woonkamer zo veel als mogelijk te doen van onbeangrijke spullen. Een meubilair die in elk huishouden te vinden is, maar niet altijd nodig is, is de TV-meubel. Deze kun je vervangen met een zwevende tv meubel die minder ruimte in beslag neemt. Hieronder lees je enkele voordelen van zwevende tv meubel.

  •  Creëert opslagruimt: TV-meubels op maat kunnen worden ingebouwd met elk type opbergruimte, zoals kasten, laden, een wijnrek, een boekenkast op maat of displayplanken. Verberg kinderspeelgoed en huiskamerrommel in de kasten en toon waardevolle voorwerpen op de planken.
  • Maakt ruimte vrij in de woonkamer: Gewone tv-meubels kunnen omvangrijk zijn om de steeds groter wordende televisies te ondersteunen. Ze nemen kostbare vloerruimte in beslag en zijn niet gemaakt om kabels of consoles te verbergen. Een op maat gemaakt zwevend tv-meubel kan in lastige hoeken worden ingebouwd, om alleen de tv te ondersteunen of als volledig wandmeubel met alle kabels verborgen.
  • Honderden design- en materiaalcombinaties: Een zwevende tv-meubel op maat kan gemakkelijk worden aangepast aan het huidige meubilair in de woonkamer, dankzij de honderden design- en materiaalcombinaties die bij Custom Creations verkrijgbaar zijn, waaronder de veelgevraagde Xylo Cleaf-serie. 
  • Ze zijn esthetisch aantrekkelijk: TV’s kunnen op allerlei manieren in het zwevend tv meubel worden weggewerkt, waardoor de woonkamer een dubbele functie krijgt als sociale entertainmentruimte en de kinderen minder worden afgeleid! 

kleine keuken