Duurzaam Vandaag
Image default
Aanbiedingen

Reinigingsmachine

Reinigingsmachine 

U heeft geïnvesteerd in de aanschaf van een reinigingsmachine. Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw reinigingsmachine, is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw machine goed word onderhouden. Naast een perfect schoonmaakresultaat, zorgt het voor een optimale levensduur en blijft de machine veilig. Het is dan ook van belang om het onderhoud van uw reinigingsmachine over te laten aan een professional. Lees snel verder om meer informatie te ontdekken. 

 

Serviceabonnement

Wist u dat Facility Trade Group een uitgebreide en flexibele ondersteuning biedt als het gaat om onderhoud van uw reinigingsmachine? Preventief onderhoud zorgt ervoor dat uw machine altijd optimaal presteert. Bovendien kunt u tijdens een onderhoudsbeurt kleine defecten laten repareren, voor het grote problemen oplevert en het een dure reparatie gaat worden. Onderhoud draagt uiteindelijk bij aan het behoud van uw machine. Met een serviceabonnement bij FTG ontvangt u preventieve onderhoudsbeurten in de frequentie die u wenst. 

 

Ervaren servicemonteurs

Met een serviceabonnement heeft u lagere onderhoudskosten dan klanten zonder serviceabonnement. De wettelijke NEN-3140 keuring vindt standaard plaats en u krijgt voorrang in geval van een vervelende storing aan uw machine. Bovendien wordt de standaard garantietermijn van 1 jaar verlengd naar 2 jaar. De service monteurs lossen technische problemen op, onderhouden uw machines en geven advies over het dagelijks onderhoud. Heeft u een monteur nodig, dan hoeft u maar één keer te bellen en de monteur lost het probleem ter plaatse op. Zij hebben standaard een breed assortiment aan onderdelen bij zich om vertraging te voorkomen. Kan het niet direct worden opgelost? Dan worden er zo snel mogelijk vervangende materialen geregeld.

 

Onafhankelijke facilitaire groothandel

Met Professionele reinigingsmachines van FTG haalt u een duurzame oplossing in huis. Facility Trade Group is expert op het gebied van reinigingsmachines en hygiëne, dus ook voor uw onderhoud en service van machines en allerlei hygiënische voorzieningen. Door een nauwe samenwerking met belangrijke leveranciers hebben wij een passend aanbod voor ieder type branche. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk in combinatie met onze expertise verzekert u altijd van de beste service. 

 

https://facilitytradegroup.nl/