Duurzaam Vandaag
Image default
Aanbiedingen

Mindful eten en afvallen onder begeleiding van een diëtist in Den Haag

Veel mensen hebben te maken met een haat-liefdeverhouding met eten. Ze willen lekker eten zonder zich daarbij schuldig te voelen en in hun hoofd altijd maar met eten bezig te zijn. Wanneer eten tegen je wil een grote rol in je leven speelt, wil dat niet zeggen dat je per se gewichtsproblemen hebt. Wel wil het zeggen dat het je niet lukt om mindful te eten. Een professionele diëtist in Den Haag helpt je voeding weer als energie voor je lichaam te zien in plaats van als oplossing voor negatieve emoties.

Advies én motivatie

Af en toe een stukje taart of een portie chips is geen probleem. Maar wat als je het daar niet bij kunt laten? Of wanneer je juist niets durft te eten, uit angst om aan te komen? Of je nu wilt afvallen in Den Haag of gewoon een gezondere relatie met eten wilt opbouwen, het is lastig om je reeds lang bestaande patronen te doorbreken. Je hebt dan ook iemand nodig die je niet alleen adviezen geeft, maar je ook motiveert. Zo iemand vind je in een diëtist in Den Haag die werkzaam is bij Gezond Leven Diëtisten.

Bewuste keuzes leren maken

Afvallen in Den Haag kan bij deze praktijk onder andere met het Mindful Eten-programma. Je leert hierbij bewuster te zijn van wat je eet en hoe je dat doet. Zo lukt het je steeds beter om bewuste keuzes te maken en je minder door automatisme te laten leiden. De diëtist in Den Haag neemt de tijd om naar je te luisteren en helpt je je gevoelens te analyseren. Het behandelprogramma bestaat uit vijf bijeenkomsten van anderhalf uur.

Ontvang de beste begeleiding op maat

Wil je afvallen in Den Haag én bewuste, gezonde keuzes maken? Het team van Gezond Leven Diëtisten staat graag voor je klaar. Je kunt er rekenen op persoonlijke begeleiding van de hoogste kwaliteit. Alle diëtisten zijn in het kwaliteitsregister paramedici opgenomen.