Duurzaam Vandaag
Image default
Aanbiedingen

Leren Handgrepen Kopen Goedkoop

Om het meest natuurlijk ogende leer te creëren, worden deze handvatten gekleurd met behulp van een proces, wat betekent dat elke batch enigszins van kleur kan verschillen.

Leren handgrepen

Leren handgrepen: Voeg interesse toe aan uw keukenkasten en laden door materialen te mengen. Leren handgrepen verzachten het uiterlijk van glanzende kasten en kasten en laden met glazen front. Het leer wordt met de jaren mooier voor een heerlijk ontspannen, doorleefde look. Zie hieronder voor meer stylingideeën…

Onze THOR lederen keukenhandgrepen zijn perfecte keukendeurgrepen. Thor is, net als zijn naamgenoot, een sterk, mannelijk en robuust handvat. Hafþór Júlíus “Thor” Björnsson, de professionele sterke man en acteur van IJsland in Game of Thrones, belichaamt dit handvat. Het is niet voor angsthazen!

Leren handgrepen

Thor lederen keukengrepen zijn ideaal voor het stylen van rustieke meubels in industriële interieurs. Het natuurlijke leer contrasteert prachtig met de stevige metalen studs. Een contrast dat dit een zeer eigentijds ogende handgreep maakt. Een design finishing touch voor uw interieur.

Als alternatief kunnen deze leren keukenhandvatten een historisch gevoel hebben… Je had het kunnen maken van de riem van een geliefde schoudertas.

Leren handgrepen

Thor lederen keukengrepen zijn er in twee lengtes; de langere is geweldig als handgrepen voor een keukenkast en de kortere voor laden. Kies vervolgens de afwerking van je noppen; zilver, zwart of ruw messing. Ze zijn allemaal mooi, zien er allemaal geweldig uit tegen het zwarte leer en het hangt echt af van je persoonlijke stijl en voorkeuren waar je voor gaat. Voor maximale impact.