Duurzaam Vandaag
Image default
Aanbiedingen

Kweekkasten

Bent u op zoek naar goede kast waar u planten in kunt kweken, welkom bij Kweekast.nl. De enige aanbieder die een ruime keus aan kweekkasten en kweekspullen heeft.

Complete en losse kweekkasten

Bij ons kunt u kiezen voor zowel complete als lege kweekkasten. Als u wat meer ervaren bent kunt u beter kiezen voor een lege kweekkast en zelf de accessoires er bij kiezen. Bij een complete kweekkast krijgt u automatisch een ballast, HPS lamp, reflector en een ventilator.

Ook de nodige accessoires!

Naast een ruime keus aan kweekkasten bieden wij ook andere kweekspullen aan die hierbij van pas kunnen komen. Hierbij kunt u denken aan ventilatie materialen zoals ventilator voor de kweek en fancontrollers om de temperatuur in de kweekruimte op peil te houden. Of bijvoorbeeld kweekverlichting met kweeklampen, reflectorkappen en ballasten.

Eenvoudig online bestellen

Uiteraard kunt u alle bovengenoemde producten eenvoudig online bestellen in onze webshop. U kunt ook kiezen voor achteraf betalen waardoor u het product eerst even thuis kunt bekijken. Uw bestelling wordt altijd snel verzonden per GLS post of trasporteur als het om een kweekkast gaat. Bovendien krijgt u altijd 2 jaar garantie op alle producten.

http://www.kweekkast.nl