Duurzaam Vandaag
Image default
Aanbiedingen

Koop je deurmat op maat

Of je nu op zoek bent naar een deurmat, een schoonloopmat of een droogloopmat, de volgende informatie wil je niet missen. Ook de eindbestemming van de door jou gekozen mat verschilt natuurlijk. Heb je het over je huis, of een zorginstelling, of een kantoorpand? Er zijn veel factoren om je mee bezig te houden zodat je de juiste mat kiest voor jouw project of huis. Een deurmat kan de entree van je huis bijvoorbeeld echt heel mooi afmaken. Naast een functionele deurmat, wil je ook dat je deurmat iets uitstraalt; een sfeer die bij jou en jouw huis past. En voor kantoorgebouwen of andere functionele gebouwen geldt eigenlijk precies hetzelfde: Een combinatie van functionaliteit en stijl, nu zelfs op maat gesneden.

Formaten deurmatten

Deurmatten zijn er voor binnen en buiten, en in veel verschillende formaten. Voordat je een deurmat op maat bestelt, moet je dus heel precies weten welk soort deurmat je wilt en wat de functie van de betreffende mat moet worden. Wat betreft deurmatten voor binnenruimtes zoals in je huis, kantoor of instelling heb je wat meer keuzevrijheid dan bij deurmatten voor buitenshuis. Binnen in een pand hoef je geen rekening te houden met weersomstandigheden zoals regen en sneeuw. Maar ook zonlicht kan schade veroorzaken als je een deurmat kiest die niet bedoeld is om buitenshuis te gebruiken. Let dus op als je een deurmat bestelt dat hij geschikt is voor het doel waarvoor je hem wilt inzetten, binnen of buiten. Maar daarmee ben je er nog niet!

Functionele matten

Deurmatten voor binnenshuis zijn functioneel omdat ze afrekenen met natte voeten, modder en zand. Een goede deurmat vangt alle rommel op voordat je pand verder wordt betreden en dat scheelt een boel schoonmaakwerk. Met de juiste combinatie van droogloopmat en schoonloopmat kunnen bijvoorbeeld instellingen veel geld besparen op het gebied van onderhoud en schoonmaakkosten. En ook voor de hygiëne in instellingen kan het kiezen van de juiste, op maat gemaakte deurmat van groot belang zijn.

Op maat gesneden deurmatten

Zoals je leest valt er veel te leren over deurmatten. Ze zijn nu zelfs op maat bestelbaar! Ben je dus op zoek naar een schoonloopmat of een droogloopmat op maat, hoef je je geen zorgen meer te maken of ze gaan passen of niet. Voor iedere instelling, voor ieder kantoorpand en ook voor je eigen huis, een op maat gemaakte deurmat kan een echte blikvanger zijn. Soms heb je te maken met historische panden waarin hoeken niet helemaal recht zijn, of juist modern vormgegeven hallen in kantoorgebouwen waarbij de muren in een scherpe hoek lopen. Dan is het fijn om een deurmat te kunnen bestellen die helemaal op maat is gesneden zoals jij dat wilt.

https://www.deurmatdirect.nl/schoonloopmatten